Titanfall Beta Kayıtları Başladı (Video) - Haberler - indir.com

Titanfall Beta Kayıtları Başladı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Vince Zampella ve Jason West'in kurduğu, ekibinde eski Call of Duty yapımcılarından oluşan Respawn Entertainment'ın Electronic Arts ile işbirliği yaparak hazırladığı oyun Titanfall BETA kayıtları nihayet alınmaya başlandı.

Electronic Arts tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'nde PC ve Xbox One platformları için çıkış yapacak olan first-person shooter türündeki oyunun BETA sürümünde Attrition, Hardpoint Domination ve Last Titan Standing isimleriyle üç farklı oyun modu oyunculara sunulacak.

Oyuncular, Attrition modunda her takım diğer takımı alt etmeye çalışacak, Hardpoint Domination ile üç farklı bölgenin savunmasını yaparak, bu bölgeleri işgal etmeye çalışacak ve Last Titan Standing modunda da oyunu en son ayakta kalan titan kazanacak.

XBox One kullanıcılarının Xbox Live üzerinden ulaşabilecekleri Titanfall BETA'ya PC kullanıcıları ise Origin üzerinden ulaşabilecekler. Titanfall'un resmi olarak yayınlanan beta videosunu aşağıdan izleyebilir ve videonun sonunda çıkan link ile oyunun beta kayıt adresine ulaşabilirsiniz.




Titanfall Beta Duyuru Videosu


PAYLAŞ