Tır Simülasyon Oyunu: Car Transporter 3D Truck Sim - Haberler - indir.com

Tır Simülasyon Oyunu: Car Transporter 3D Truck Sim

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi VascoGames tarafından indirmeye sunulan Car Transporter 3D Truck Sim, dünyanın en pahalı spor otomobillerini taşıma görevini üstleneceğiniz bir tır simülasyon oyunudur.

Orta kalitedeki grafiklere sahip olan oyunda amacınız; Kontrolü ele alacağınız tır ile spor arabaları taşımak ve sizden istenilen noktaya arabalardan hiçbirine zarar vermeden ulaştırmaya çalışmak olacak.

Car Transporter 3D Truck Sim

Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tır sürmenin yanı sıra arabaları tırdan indirmeniz ve yerine yenilerini yüklemeniz gerekiyor. Toplamda 20 farklı görevi yerine getirmeniz gereken oyunda kontrolleri ekranda bulunan pedallar, vites ve direksiyon aracılığıyla sağlayabiliyorsunuz.

Üç boyutlu kamera açılarıyla rahat bir görüntü imkanı sunan oyunda kamera açılarını dilediğiniz gibi değiştirme şansına da sahipsiniz.

Simülasyon oyunlarından hoşlanan ve yüksek kaliteli bir oyun beklentisi içinde olmayan oyuncular için tavsiye edeceğimiz Car Transporter 3D Truck Sim'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ