Tinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecek - Haberler - indir.com

Tinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 09:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Sosyal Medya

Tinder, kısa süre önce konuşmalarda Bitmoji ve GIF paylaşmayı sağlayacak güncellemeler getirmişti. Tinder'ın yeni hedefi ise popüler müzik uygulaması olan Spotify ile müzik paylaşmayı münkün kılmak. Bu özellik hakkında çalışan Tinder, kendini geliştirmeye devam ediyor.

Tidal dinleme sayılarını şişirdiği için soruşturma altında

Tinder Güvenlik Açığı Yüzünden Kullanıcıların Hesapları HacklenebilirTinder Güvenlik Açığı Yüzünden Kullanıcıların Hesapları Hacklenebilir

Tinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayacak

Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi olan Tinder, insanların birbirleri ile etkileşimlerini artırmak için farklı yollar deniyor. Geçtiğimiz günlerde, kullanıcıların sohbet kısmında Bitmoji ve GIF'lerin paylaşılmasını sağlayacak güncelleme getirmişti. Bu güncellemelerin sonrasında kullanıcılardan olumlu tepkiler alan Tinder, motive olmuş ve uygulama için Spotify ile birlikte çalışmaya başladı. Bu çalışma sayesinde müzik deneyimini de sohbet kısmına dahil edebilecek. 

Spotify'ın müzik paylaşılmasını sağlayan özellik birçok uygulama da bulunuyor. Bu özellik sayesinde dinlediğiniz müziği uygulama içerisinde bulunan sohbet kısmından gönderiyorsunuz ve karşıdaki kullanıcı buna tıklayarak dinlediğiniz müziğe hemen ulaşabiliyor. Bu sayede de kullandığınız uygulamada bile Spotify ile müzik deneyimini artırabiliyorsunuz. Bu özelliğin, müzikseverler tarafında oldukça sevileceğini düşünüyoruz. Zaten müziğin insanlar üzerindeki etkisi psikolojik olarak kanıtlanmış bir konu. 

Ortak müzik zevklerine sahip olan kişiler, genelde çok daha kolay bir şekilde sohbete başlayabiliyorlar. Bu müzikleri paylaşarak ortak ruh hallerini paylaşan müzikseverler birbirlerine karşı daha iyi duygular besliyorlar. Hal bu şekilde olanca da Tinder uygulaması, müziğin etkisi ile uygulamasında insanların daha rahat bir şekilde müzik paylaşmasını sağlayacak. 


Bir kullanıcı, Tinder'ın 1 aylık haritasını çıkardıBir kullanıcı, Tinder'ın 1 aylık haritasını çıkardı
Tinder Feed Özelliği Tüm Kullanıcılara SunuluyorTinder Feed Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuluyor
Tinder'a Konum İzleme Özelliği GeliyorTinder'a Konum İzleme Özelliği Geliyor

PAYLAŞ