Tinder rakibi Facebook Dating bir özellik daha getiriyor - Haberler - indir.com

Tinder rakibi Facebook Dating bir özellik daha getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Teknoloji dünyasının önemli uygulamalarından biri olan Facebook'un çöpçatanlık platformu olarak nitelendirilen Facebook Dating, alanının en popüler servislerinden biri değildir. Popüler sosyal medya lideri, bu duruma rağmen Facebook Dating üzerinde çalışma yapmaktan vazgeçmiyor. Özellikle de pandemi ile beraber popülerliği daha da artan sanal randevuları göz önünde bulunduran şirket bunun için yeni adımlar atmaya yönelik hareket ediyor. 

Facebook tarafından sunulan bu yeni özellikler arasında göze ilk olarak sesli buluşmalar çapıyor. Kullanıcılar, Facebook Dating platformunda eşleştirmiş oldukları kişiler ile direk olarak servis üzerinden sesli olarak görüşme yapabilecekler. Bunun için her iki taraftan birinin göndermiş olduğu davetin diğer kişi tarafından kabul edilmesi yeterlidir. Facebook Dating platformunda eşleşme aranabilecek yerlerin sayısı artık daha da artıyor. Facebook'un bu bağlamda sunmuş olduğu özelliklerden biri de Match Anywhere (Herhangi Bir Yerde Eşleş) adına sahiptir. Kullanıcılar bu özellik sayesinde geçici bir şekilde çalışmış oldukları yerde daha kolay bir eşleşme arayabilecekler.

Facebook Dating Test sürüşüne başladı; peki nasıl çalışıyor?Facebook Dating Test sürüşüne başladı; peki nasıl çalışıyor?

Facebook Dating platformuna eklenen bir diğer ise "Lucky Pick" (Şanslı Seçim) adına sahiptir. Burada kullanıcılara alışılmış tercihlerin dışında kalan fakat yine de uyum sağlayabilecekleri potansiyel adaylar öneriliyor. Facebook Dating, Facebook çatısında yer alan tek çöpçatanlık uygulaması değildir. Şirketin deneysel uygulamalar üzerinde çalışan NPE ekibi, geçtiğimiz nisan ayı içerisinde Sparked adlı "dört dakikalık video buluşma" uygulamasını duyurmuştu. Uygulama ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 


Tinder'a rakip Facebook Dating kullanıma açıldıTinder'a rakip Facebook Dating kullanıma açıldı
Facebook Dating Nedir ve Ne İşe Yarar?Facebook Dating Nedir ve Ne İşe Yarar?

PAYLAŞ