Tinder Premium özelliği herkese sunulacak - Haberler - indir.com

Tinder Premium özelliği herkese sunulacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-15 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler arkadaşlık uygulaması Tinder, premium olarak sunduğu bir özelliğini ücretsiz olarak sunmaya karar verdi. Corona virüs salgını nedeniyle teknoloji dünyasının etkilenen isimlerinden biri de Tinder oldu. Kullanıcıların birbiri ile eşleştiren ve bu kişilerin görüşmesinde yardımcı olan Tinder, tıpkı diğer teknoloji şirketleri gibi corona virüsten etkilenerek çeşitli yenilikler yapmaya karar verdi. Farklı kararlar ve yeniliklerle gündeme gelen Tinder, Premium özelliği ücretsiz olarak sunuluyor. 

Tinder Premium özelliği herkesin kullanımına sunacak

Corona virüsün hayatımıza girmesiyle beraber evlere kapanmak zorunda kalan kişiler daha fazla videolu görüşme uygulamalarına talep gösterdi. Bunların yanında artık iş toplantıları, görüşmeler ve buluşmalar sanal ortamda video konferans uygulamaları üzerinden yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde atmış olduğu bir adımla bu durumdan nasiplenen Tinder, şimdi ise Tinder Passport adlı küresel kaydırma seçeneğini ücretsiz olarak kullanıma sunmaya başlayacak. 

Tinder hassas kullanıcı verilerini paylaşma suçlamasıyla karşı karşıya!Tinder hassas kullanıcı verilerini paylaşma suçlamasıyla karşı karşıya!

Tinder platformunda bildiğiniz üzere normalde Plus ve Gold üyeleri için sunulan küresel kaydırma seçeneği artık her kullanıcı için ücretsiz olarak kullanıma sunulacak. Tinder'ın bu yeni değişikliğini duyuran kişi ise Instagram ve Twitter gibi popüler uygulamalardaki yenilikleri duyuran ve ters mühendislik uygulamalarıyla adından söz ettiren Jane Manchun Wong. 

Söz konusu uygulamanın bu ekran görüntüsünü paylaşan Wong, seçim ekranı geldiğinde yerel ve küresel seçenekleriyle beraber karşılaştığında bunu takipçileriyle paylaştı. Dünyanın herhangi bir yerinde mükemmel eşleşmeyi sağlamak adına eklenen bu seçenek için elbette ki konum bilgisi girmeniz gerekiyor. Platformun kullanıcı arayüzünü paylaşan Wong, kullanıcıları dünyanın dört bir yandan profilleri görmesini sağlayan bu özelliğin herkes için kullanıma sunulacak söyledi. Tinder platformunda yapılan bu yeni değişik herkesin kullanımına sunulacak fakat bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Konuyla ilgili olarak yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgi elde etmeyi bekliyoruz. 

 


İlgili uygulamalar
Tinder'ın Rus rakibi Mamba Türkiye'ye gelebilmek için 1 milyon dolar yatırım yapacakTinder'ın Rus rakibi Mamba Türkiye'ye gelebilmek için 1 milyon dolar yatırım yapacak
Tinder “Panik Butonu” ile kullanıcılarının güvenliğini sağlayacakTinder “Panik Butonu” ile kullanıcılarının güvenliğini sağlayacak
Tinder 2019'un son çeyrek gelilerini açıkladıTinder 2019'un son çeyrek gelilerini açıkladı

PAYLAŞ