Tinder hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Tinder hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 13:50:29
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Son dönemlerde uygulama mağazalarının popüler uygulamalarından birisi, arkadaş bulma programları olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz uygulamalar uzun zamandır piyasada olsa da günümüzde kullanım oranında artış olduğu görülüyor. Bu uygulamaların en eskilerinden bir tanesi Tinder adlı uygulama. Tinder'ın 2012 yılında kullanıcılara sunulduğu biliniyor ve uygulamanın kayıtlı milyonlarca üyesi bulunuyor. Çöpçatanlık uygulaması olarak geçen bu uygulama aracılığı ile insanlar yakınlarından ya da farklı şehirlerden yeni arkadaşlar edinebiliyor. Tinder hesabı, istenildiği zaman kalıcı olarak da siliniyor. Hesabınızı silmek istiyor fakat yapmanız gerekenleri bilmiyorsanız, izlemeniz gereken yollar şu şekilde olmalıdır;

Tinder hesabını kalıcı olarak silme

Kendinize bir Tinder hesabı aldıysanız ve daha sonrasında uygulamadan sıkılıp, hesabınızı silmek istiyorsanız, bunu birkaç basit adımda halletmeniz mümkün. Tinder hesabınızı silmek için ilk etapta, ana sayfadan ayarlar sekmesine girmeniz gerekir. Daha sonra, ayarlar sekmesinin en altına inin ve orada, 'Hesabı Sil' butonunu göreceksiniz.

Siz butona bastığınız, Tinder size ilk olarak silmek yerine hesabınızı dondurmayı önerecek. Fakat siz dondurmak yerine tamamen silmek istiyorsanız, yine açılan pencerenin en altına inerek, 'hesabımı sil' seçeneğini seçin.

Son olarak size hesabı silmek istediğinizden emin misiniz diye soracak, bu soruya da onay verin ve son çıkan sayfada, eşleşmelerinizi ve diğer Tinder verilerinizi silmek için, 'eşleşmelerimi sıfırlamak istiyorum' butonuna basarak, kalıcı olarak hesabınızı silin.





PAYLAŞ