Tinder Feed Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuluyor - Haberler - indir.com

Tinder Feed Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler uygulama Tinder, Tinder Feed adlı yeni bir sosyal akış özelliğini tüm kullanıcılarına sunmaya başladı. Kronolojik bir zaman akışına sahip olan Feed, kullanıcıların yakın zamanda eşleşmiş oldukları kişilerin son aktivitelerini görmeye ve takip etmelerine olanak sağlayacak. Yeni Feed özelliği ile Tinder'da kullanıcılar beğendikleri kişilerin yeni fotoğraflarını ve Spotify'a ekledikleri yeni listelerini görebilecekler. Tinder bu yeni özelliği sayesinde eşleşmelerde yaşanan ilk mesaj gönderme sorununa bir çözüm getirmeyi hedefliyor.

Uzun süre önce eşleşen ancak iletişim kuramayan kullanıcıların sohbet başlatmak adına Feed'ın iyi bir araç olduğu düşünülüyor. Eşleşen kişinin mesleği yada uzaklığı gibi detaylar Feed'deki alanda gözükecek. Eşleşilen kişi uygulamayı son açtığında bulunduğu konuma göre mesafe gösterimi yapılacak. Tinder'ın söz konusu bu yeni özelliği Aralık ayının son günleri ile beraber testlere başlanmıştı. O dönem ile beraber Instagram'a yüklenen fotoğraflarda Feed'de gösterilmeye başlandı.

Şirketin genel dağılım ile beraber Instagram fotoğraflarından vazgeçeceğine ve kullanıcıların geri bildirimlerine göre Tinder Feed'in geliştirilmeye devam edileceği ifade ediliyor.





PAYLAŞ