Tinder Benzeri Arkadaşlık Uygulamaları - Haberler - indir.com

Tinder Benzeri Arkadaşlık Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-17 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Piyasada mobil cihazlara yönelik birçok arkadaşlık ve sohbet uygulamaları bulunuyor. Kimileri görüntülü görüşme oluyor bazı uygulamalarda yazılı dil sistemine sahip oluyor. Bunların popülerlerinden birisi olan Tinder ise birçok kişi tarafından tercih edilen sohbet uygulaması diyebiliriz. Ancak Tinder kullanmak istemeyen bir kullanıcı iseniz bu içeriğimizde sizlere Tinder sohbet uygulamasına alternatif olabilecek bazı uygulamaları derledik. Tinder insanların hoşlandıkları yada tanışmak istedikleri kişiler ile iletişime geçmeyi sağlayan bir uygulama diyebiliriz. Şimdi gelin Tinder sistemine benzer arkadaşlık ve sohbet uygulamarını listeleyelim.

Tinder Benzeri Uygulamalar

Skout

Bu uygulama ana amaç olarak kullanıcının ilgi alanlarını kategorilendirebiliyor. Bu kategorilendirme sonucunda sizin tercihlerinize göre en uygun seçenekler sizin karşınıza getiriliyor. Mobil telefonları üzerinden arkadaş arayanlar için bu uygulamayı indirebilir ve sadece telefon sallama hareketi ile gelen kullanıcıları değiştirebilirsiniz.

OkCupid

Kullanıcı sayısı bir hayli fazla olan bu uygulama ile dünyanın her bölgesinden çeşitli insanlar ile tanışabilirsiniz. Birçok özelliği bulunan bu uygulama Tinder benzeri bir hızlı eştleştirme sistemine sahip durumda. GPS özelliklerini de baz alan bu uygulama kullanıcıların bulunduğu bölgeye göre çeşitli eşleştirmeler gerçekleştirebiliyor.

Happn

Tinder kullanıcıların kolay bir şekilde kullanabilecekleri Happn, karşınıza gelen bir kişiyi beğendiyseniz kalp butonuna basıyorsunuz ve anlık olarak bir kişi ile mesajlaşabilir yada kalp yollayabilirsiniz. Uygulamada çok büyük bir kitle olmadığı için kullanıcı sayısı şuan için yetersiz diyebiliriz.

Blendr

Kullanıcı sayısı olarak 180 milyonu geçkin üyesi bulunan bu uygulama ile Facebook profiliniz kullanılarak eşleştirme sağlanıyor. Facebook üzerindeki bilgileriniz baz alınarak yapılan eşleştirme ile sohbete başlıyabiliyorsunuz.

Banjo

Facebook, Twitter gibi çeşitli sosyal medya hesaplarınız ile giriş yapabildiğiniz bu uygulama ile en uygun arkadaş adaylarınızı bularak eşleşebilirsiniz.

 





PAYLAŞ