Tim Cook'tan iPhone SE hakkında önemli açıklamalar - Haberler - indir.com

Tim Cook'tan iPhone SE hakkında önemli açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-01 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple CEO’su Tim Cook, Apple’ın mali durum açıklamalarını yaparken yatırımcılar ile bir araya geldi. Katılmış olduğu görüşme esnasında şirketin yeni iPhone SE modeli hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Buna göre Cook, yeni iPhone SE cihazı için en iyi Android akıllı telefondan dahi daha hızlı olduğunu iddia etti. ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz haftalarda bir sürpriz yaparak iPhone SE 2020 modelini duyurmuştu. Uzun bir süredir kullanıcılar ve teknoloji severler tarafından merakla beklşenen bu yeni akıllı telefon modeli uygun fiyat adı altında resmi olarak satışa sunulmuştu. Şimdi ise şirket CEO’su Tim Cook, yeni akıllı telefonu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

iPhone SE 2020, en iyi Android cihazdan daha hızlı

Yeni iPhone ekrandan parmak izi okuyucu ile gelebilir!Yeni iPhone ekrandan parmak izi okuyucu ile gelebilir!

Apple 2020 yılının ilk çeyrek mali yılına dair açıklamalarda bulundu. Şirketin bu açıklamalar kapsamında 58.3 milyar dolar gelir elde ettiği belirtildi. Yatırımcılar ile bir araya gelen Tim Cook, bu görüşme esnasında iPhone SE hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. 2020 model iPhone SE hakkında sorular yanıtlayan Tim Cook, iPhone SE modelinin hangi bölgelerde daha popüler olduğuna dair bir ifade de bulunmadı. Yeni iPhone modelinin gelir seviyesi düşük ülkelerde daha fazla tercih edileceğini belirtti. Yeni telefonların uygun fiyatlı olduğunu söyleyen Cook, bu hamlenin birçok sayıda iOS kullanıcısının yeni modeli kullanmasına sebep olacağını belirtti.

iPhone SE 2020 modeline bir hayli güvenen şirket bu modelin pazardaki en iyi Android telefondan dahi daha hızlı olduğunu söyleyerek cesur bir açıklama da bulundu. Cook’un bu açıklaması ile beraber iPhone SE modeline oldukça fazla güvendiği de belli olmuş oldu. iPhone SE’nin rekabetçi fiyatının, şirketteki gelecek genel fiyatlandırma politikasında değişiklik gösterip göstermeyeceği noktasında ise kaçamak bir yanıt verdi. Apple, en iyi ürünleri daima uygun bir fiyat karşılığında satabilmek için çalışmaları sürdürdüğünü belirtti.


Apple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyorApple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyor
iPhone SE bildirimleri için Haptic Touch eksikliği!iPhone SE bildirimleri için Haptic Touch eksikliği!

PAYLAŞ