Tim Cook yeni bir iPhone modelinin sözünü verdi - Haberler - indir.com

Tim Cook yeni bir iPhone modelinin sözünü verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Sızıntılardan elde edilen bilgiler, bu yıl yepyeni bir iPhone akıllı cihazın geleceğini gösteriyor. Önemli bir gelişme, hissedarlar yıllık toplantısında şirketin CEO'su Tim Cook tarafından açıklama yapıldı. 

Kısa bir süre önce teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın yıllık hissedarlar toplantısı düzenlediği ve bu toplantı karşısında şirket yönetiminin geçtiğimiz yılki performansıma daha yakın bakıldığını aktardı. Aynı zamanda CEO Tim Cook'un Apple'ın geleceğe yönelik planlarından bazıları hakkında bilgi verdiği aktarılıyor. Bu toplantı kapsamında Apple kurucusu Tim Cook, tam olarak ne beklediği hakkında detaylandırma yapmadı ancak bir tasarım değişikliği ve çentiğin ter edilmesinden bahsettiği düşünülüyor. Yeni nesil iPhone akıllı cihazlarda çentiğin küçültülmesi veya tamamen kaldırılması da beklenen durumlar arasındadır. Zira, Çin merkezli akıllı cihaz üreticileri, çentik konusunda bir süredir daha kompakt çözümler sunmaya başladılar. 

App Store’daki yüksek fiyatlar denetim altına alındıApp Store’daki yüksek fiyatlar denetim altına alındı

iPhone kullanıcıları bu haberlere seviniyor.

Geçtiğimiz yıl içerisinde iPhone 12'nin piyasaya sürülmesinin ardından, çeşitli kaynaklar Apple'ın çentiksiz bir şekilde iPhone 13 prototipini test ettiğini dile getirmişlerdi. Eğer bu söylentilerin doğruluk payı varsa Apple'ın bu yıl içerisinde tanıtımını yapacağı yeni nesil akıllı cep telefonları, iPhone 13 olarak değil iPhone 12s olarak adlandıracağı yönündedir. Böylelikle gelecekteki yıl içerisinde iPhone modellerinde (12s) çentiğin küçültüleceği ve iPhone 13 ile birlikte de tamamen kaldırılabileceği düşünülüyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. Gelecek günlerde konu hakkında daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Apple Glass'ın muhtemel özellikleriApple Glass'ın muhtemel özellikleri
Apple, 2020 yılının 4. çeyreğinde en çok satan marka olduApple, 2020 yılının 4. çeyreğinde en çok satan marka oldu
Apple iOS 14 App Clips verileri geliştiricilerin erişimine açacakApple iOS 14 App Clips verileri geliştiricilerin erişimine açacak

PAYLAŞ