TikTok'un Web sürümü için yeni özellikler yolda - Haberler - indir.com

TikTok'un Web sürümü için yeni özellikler yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-22 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

İnternet dünyasının hem en popüler hem de çok eleştiri almayı başaran uygulamalarının başında gelen TikTok, web kısmındaki versiyonu için yeni iki basit özellik sunmaya hazırlanıyor. TikTok platformunun web versiyonu artık kullanıcıların hem bildirimlerini konrol etmelerine hem de gönderilere yorum yapılmasına izin verilecek. 

TikTok’un web versiyonunda çeşitli yenilikler var

Söz konusu bu popüler uygulama için geliştirilen bu yeni özelliklerin neredeyse tamamı uygulamanın mobil versiyonu için kullanılıyordu. Uygulamanın mobil versiyonu elbette ki daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor ve pek bilinmiyor olsa da uygulamanın web versiyonu da vardır. Haliyle platformun web versiyonu için işlevsellik kazanacak olan özelliklerin gelmesi de beklenen bir durumdu. Küçük boyutlu güncellemeler alarak basit özelliklere ev sahipliği yapacak olan TikTok'un web versiyonu, daha da işlevsel bir hal kazanacak. 

Samsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyorSamsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyor

Daha önceden sadece içerik görüntülemek adına TikTok web tercih ediliyordu. TikTok, bu yılın ilk aylarında bilgileri görüntülemek ve video yüklemek için hesaplarla oturum açabilmeyi sunarken, bu yeni güncelleme sayesinde bildirimleri kontrol etme ve gönderilere yorum yapma yeteneği de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Uygulamanın web versiyonunda gerçekleşen bu yavaş ilerlemenin sebebi ise uygulamanın hedef kitlesinin yoğunlukla mobil kısımda olmasıdır. TikTok platformunun popülerliği arttıkça web versiyonuna giren kişi sayısı da artıyor ve orası için de yeni güncellemeler  gelmeye başlanıyor. Platformunda genellikle daha yetişkin olan kullanıcıları, özellikle büyük oranda bilgisayarlara dayalı olan ofis çalışanları olduğu için de güncellemeler gelmeye devam ediyor. 


İlgili uygulamalar
TikTok 2020'nin en iyilerini açıkladıTikTok 2020'nin en iyilerini açıkladı
TikTok kullanıcı sözleşmesini güncellediTikTok kullanıcı sözleşmesini güncelledi
TikTok'un rakibi Dubsmash Reddit çatısı altına girdiTikTok'un rakibi Dubsmash Reddit çatısı altına girdi

PAYLAŞ