TikTok'tan Ramazan Bayramı'na özel kampanya - Haberler - indir.com

TikTok'tan Ramazan Bayramı'na özel kampanya

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Neredeyse tüm sosyal  medya platformlarının ortak meselesi olan güvenlik için, birçok adım atıldı. Son olarak ise TikTok, kullanıcı için güvenli ve pozitif bir ortam sağlamanın taahhüdü niteliğinde bir kampanya gerçekleştirdi. Bu kampanya kapsamında ünlü isimlerde bir araya geldiler. #İştebenimailem etiketi ile başlatılan bu kampanya, kullanıcılarını evlerinde ailece kaliteli bir şekilde vakit geçirmeye teşvik ediyor ve platformun yeni tanıttığı Aile Eşleşme Modu özelliğine dair çeşitli ipuçları sunuluyor. 

TikTok’tan yeni kampanya: İşte Benim Ailem

İndirme sayısı ile rakiplerini kıskandıran TikTok uygulamasını evlerine kabul eden aileler, uygulamanın sunduğu özelliklerden faydalanırken yaratıcılıklarını sergilerken, topluluk kuralları ve özellikleri de kullanarak çevrimiçi güvenliği deneyimliyor. Bu deneyimin önemli olduğunu bilen TikTok'un kısa süre önce tanıtımını gerçekleştirdiği Aile Eşleşme Modu özelliği, ebeveynlerin ve gençlerin güvenlik ayarlarını bireysel ihtiyaçlara göre özelleştirmelerini sağlıyor. Aile Eşleştirme Modu, ebeveynlerinin TikTok hesaplarını çocuklarının hesaplarına bağlıyor ve ekran süresi yönetimi, kısıtlı mod ve direk olarak mesajlar üzerinden düzenlemeler yapılması sağlanıyor. 

TikTok'ta en iyi gizlilik ve güvenlik ayarlarıTikTok'ta en iyi gizlilik ve güvenlik ayarları

TikTok tarafından yapılan bu kampanyanın şimdiye kadar 53 milyondan fazla görüntüleme aldığını açıkladı. Aynı zamanda kampayaya katılan ünlüler de dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, manken ve televizyon sunucusu Çağla Şikel, çocuklarıyla birlikte bir video paylaşırken; TikTok’a aşinalığıyla bilinen İşadamı Okan Kurt da kızı Hira’yla evlerindeki eşyalarla müzik yapan bir video paylaştı. TV sunucusu ve oyuncu Ece Erken de oğluyla birlikte havuz kenarında dans ederken paylaştığı videoyla kampanyaya katılanlar arasında yer alıyor. 


İlgili uygulamalar
En çok harcama yapılan mobil uygulama TikTok olduEn çok harcama yapılan mobil uygulama TikTok oldu
TikTok çocukların mahremiyetini ihlal etme suçlamasıyla karşı karşıyaTikTok çocukların mahremiyetini ihlal etme suçlamasıyla karşı karşıya
TikTok gizlilik ve güvenlik odaklı gençlik portalını yayımladıTikTok gizlilik ve güvenlik odaklı gençlik portalını yayımladı

PAYLAŞ