TikTok'ta Seksenler esintisi başlıyor - Haberler - indir.com

TikTok'ta Seksenler esintisi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 22:35:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın popüler video paylaşım platformlarından birisi olan TikTok, yeni bir kampanya gerçekleştirmeye başladı. Ülkemizde TRT’nin sevilen dizisi Seksenler ile beraber iş birliğine giden TikTok, yeni yıla girmemiz ile beraber başlattığı kampanyası ile kullanıcılarını 80’lerin meşhur saç stilleri, renkli giyimleri ve müziklerine eşlik ettirerek o atmosferi yaşatıyor. Sadece dünya genelinde değil ülkemizdeki geniş kitlesi ile dikkatleri çeken TikTok, şimdi ise Seksenler kampanyası gerçekleştiriyor. #Seksenler etiketi ile yapılacak olan kampanyada kullanıcılar 80’lerin dans, giyim ve müzikleri ile videolar oluşturacak ve o nostalji dönemlerini yeniden canlandıracaklar. “Gülümseten Hatıralar” sloganına sahip olan bu kampanyanın kazanını ise bir ödül bekliyor olacak.

TikTok’tan dizi ödüllü kampanya

ABD ordusunun birimleri TikTok'u yasaklamaya devam ediyorABD ordusunun birimleri TikTok'u yasaklamaya devam ediyor

Yapılacak olan bu paylaşımlar ile beraber kazanan bir kişi Seksenler dizisinde konuk oyuncu olarak rol alma fırsatı yakalayacak. Kazanan diğer kullanıcılar ise Seksenler setini ziyaret etme imkanına sahip olacaklar. Ayrıca dizide kullanılan imzalı kostümlerden de kazanabilecekler. Kampanya TikTok üzerinde bugün itibariyle başlarken 15 Ocak tarihine kadar devam edecek. Ayrıca kampanya öncesinde Seksenler setini ziyaret eden TİkTok içerik üreticileri tarafından oyunculara TikTok platformu hakkında çeşitli bilgiler verildi. TikTok’un kolay kulllanım sunan video çekme ve düzenleme yöntemleri içerik üreticileri tarafından anlatıldı.

Ayrıca Seksenler dizisinde yer alan oyunculara özel resmi hesaplarda açıldı. TikTok platformunun yeni nesli yakalamak adına iyi bir araç olduğu Seksenler dizisi yapımcısı Birol Güven tarafından belirtiliyor. Yönetmen konu hakkında “Türkiye’de hiçbir zaman eskimeyecek tek bir yapım var o da Seksenler. Bir dönem dizisi olduğu için arşiv değeri yüksek bir ürün ortaya koyuyoruz. Seksenler’i, benim için Türkiye’deki yeni neslin en yoğun kullandığı platform olan TikTok’ta buluşturmak istiyoruz. TikTok aracılığıyla yeni nesle ulaşarak kendimizi anlatmayı ve Seksenler dizisini izleyen jenerasyonla onları bir araya getirmeyi istiyoruz.” Sözlerini dile getirdi.


İlgili uygulamalar
TikTok’ta 1,5 Milyar kişiyi etkileyebilecek güvenlik açığıTikTok’ta 1,5 Milyar kişiyi etkileyebilecek güvenlik açığı
TikTok yine güvenlik açığı ile gündemde! Güvenlik sağlamak ne kadar zor?TikTok yine güvenlik açığı ile gündemde! Güvenlik sağlamak ne kadar zor?

PAYLAŞ