TikTok'dan Ramazan'a Özel Yarışma: Ramazan Yıldızı - Haberler - indir.com

TikTok'dan Ramazan'a Özel Yarışma: Ramazan Yıldızı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 17:32:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Sosyal paylaşım uygulaması olan TikTok, Ramazan ayında kullanıcılara ödül dağıtıyor. #RamazanYıldızı etiketi aracılığıyla kullanıcılar yarışıyor!

 2018 yılının en iyi uygulamalarından biri seçilen, popüler kısa video uygulaması TikTok, Ramazan ayını kullanıcılarının paylaştığı videolarla kutluyor. Ödüllü olan bu yarışmada #RamazanYıldızı etiketiyle paylaşım yapan kullanıcılar arasında en yetenekli TikToker'ların beklendiği yarışma 4 farklı ana etiket üzerinde düzenleniyor.

Yeni başlayanlar adına TikTok rehberiYeni başlayanlar adına TikTok rehberi

TikTok Ödüllü Ramazan Yarışması!

TikToker'lar ödüllü yarışma'da , #HoşgeldinRamazan etiketiyle Vlog paylaşıyor, #RamazanKomedi etiketiyle komedi videoları paylaşıyor, #RamazanSofrası etiketiyle yemek videoları paylaşıyor ve #RamazanHüneri etiketiyle de yetenekler paylaşılarak yarışılıyor. Bir çok ana etiket arasında birbiriyle yarışa girecek kullanıcılardan dereceye girenler Apple iPad, AirPods ve daha bir çok sürpriz hediye şansı kazanacak.

TikToker'lar Ramazan ayındaki Apple ürünleri için şimdiden yarışmaya başladı. Uygulama içinde filtre ve efektlerle videolarını düzenleyen kullanıcılar, kısa videolarıyla yarışıyor. 20 Mayıs tarihinde sona erecek olan yarışma TikTok üzerinden kısa süre içerisinde 150 milyon izlenmeyi aşarak rekabeti başlattı.

Cep telefonu üzerinden çekilen videoların yarışacağı bu yarışma şimdiden kıyasıya rekabetle birlikte en çok kullanılan etiket arasına girdi.


İlgili uygulamalar
TikTok kullanıcıları artık yorumları filtreleyebilecek!TikTok kullanıcıları artık yorumları filtreleyebilecek!
TikTok Güvenlik Ayarları Nasıl Yapılır?TikTok Güvenlik Ayarları Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ