TikTok yetenek avını başlattı - Haberler - indir.com

TikTok yetenek avını başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-02 22:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler video paylaşma ve sosyal medya uygulaması olan TikTok cephesinden yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise TikTok yetenek programı başvuruları 11 Ocak 2020 tarihine kadar başladı. Dünya genelinde yüksek kullanıcı sayısı ile dikkat çeken ve öne çıkan platform TikTok, Yetenek Programı başvuruları 11 Ocak tarihine kadar devam ediyor. 2019 yılını büyük bir etkinlik ile bitirmek isteyen şirket Yetenek Programını başlattığını duyurdu ve kullanıcılarını yaratıcılığa teşvik etmeye başladı. TikTok’un bu girişim sayesinde uygulama içinde kaliteli ve yaratıcı orijinal içeriklerden oluşan bir ekosistem kurmayı hedeflediği gözüküyor.

TikTok yetenek avını başlattı

TikTok'un geliştiricisi ByteDance, Spotify'a rakip bir uygulama test ediyorTikTok'un geliştiricisi ByteDance, Spotify'a rakip bir uygulama test ediyor

İlk etapta üreticileri spor, oyun, komedi ve yemek gibi çeşitli kategorilerde videolarını #benikeşfet etiketiyle paylaşacak. Bu videolar arasından seçilecek olan 100 kişi programa katılmaya hak kazanacak. 12-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak değerlendirme sonucunda program resmi olarak başlayacak. TikTok kullanıcıları tarafından şimdiden #benikeşfet etiketi ile 1500’den fazla video paylaşılmış durumda.

Bu Yetenek Programına 18 yaşından büyük kullanıcılar dahil olabilecek. Orijinal ve yaratıcı içerikler üretebilen kişiler kampanya sayfasından online başvuru formu dolduracak ve TikTok’ta belirlemiş oldukları kategoriye ait 5 videoyu #benikeşfet etiketi ile paylaşabilecek. Yetenek programına katılmayı kazanacak olan kullanıcılar uygulama içi açılış sayfası reklam alanı görünürlük desteği ve TikTok becerilerini nasıl daha iyi geliştirebilecekleri atölye çalışmaları ve resmi hesap onayı ile beraber destek hattı içeren özel bir paket kazanacaklar.


İlgili uygulamalar
TikTok, merkezini Çin dışına taşımayı planlıyorTikTok, merkezini Çin dışına taşımayı planlıyor
ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!

PAYLAŞ