TikTok, Walmart ortaklığıyla moda sektörüne giriyor - Haberler - indir.com

TikTok, Walmart ortaklığıyla moda sektörüne giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-21 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her geçen gün daha da popüler olan TikTok ABD ile her ne kadar çeşitli sorunlar yaşamış olsa da dünyanın en büyük ve popüler mobil uygulaması olarak adından söz ettiriyor. Bu bağlamda ise TikTok, ABD merkezli Walmart ile iş birliği içerisinde hareket ediyor. Bu sayede ise TikTok , Walmart ile kullanıcılar için canlı yayın esnasında ise alışveriş deneyimi sunacak. 

TikTok Walmart ile ortaklık çalışacak

Milyonlarca kullanıcıya hitap eden TikTok aracılığı ile bazı ortaklıklar kurulmaya devam ediyor. Söz konusu bu ortaklıklardan bir tanesi de Walmart ile gerçekleşiyor. Dikkat çekici ve yeni deneyimler sunmak adına çalışmalar yapan şirket, uygulama içerisinde varlığını duyurmak adına çalışmalara başlıyor. Walmart'ın TikTok hesabında gerçekleştirilecek olan canlı yayın içerisinde 10 popüler TikToker toplam 1 saat sürecek olan etkinlik ile beraber Walmart'ta sevilen ürünlerin tanıtımı gerçekleşecek.

Samsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyorSamsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyor

Canlı yayın alışveriş deneyimi TikTok için bir ilk olacak fakat platformda bir süredir e-ticaret için adımlar atılıyor. Bu sistem ise şu şekilde ilerliyor; Sistem şu şekilde ilerliyor; TikTok Live sırasında, kullanıcılar platformdan hiç çıkmadan uygulamanın en popüler içerik oluşturucularından bazılarının içeriğinde yer alan Walmart ürünlerini satın alabiliyor. ABD’deki TikTok için bir ilk olan bu uygulama, canlı yayın sırasında kullanıcıların alışveriş yapmasına imkan tanınıyor. İlerleyen süreçte ise Walmart ile yapılan bu iş birliğinin devam etmesi, bir ritüel haline gelmesi bekleniyor. TikTok’un başka ülkelerde farklı stratejiler uygulayıp uygulamayacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. 


İlgili uygulamalar
TikTok 2020'nin en iyilerini açıkladıTikTok 2020'nin en iyilerini açıkladı
TikTok kullanıcı sözleşmesini güncellediTikTok kullanıcı sözleşmesini güncelledi
TikTok'un rakibi Dubsmash Reddit çatısı altına girdiTikTok'un rakibi Dubsmash Reddit çatısı altına girdi

PAYLAŞ