TikTok videoları paylaşarak ayda 168 bin Dolar kazandı - Haberler - indir.com

TikTok videoları paylaşarak ayda 168 bin Dolar kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-02 17:12:28
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Sosyal Medya

2018 yılının en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok, hakkında çıkan ilginç bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. En popüler sosyal medya platformu olan TikTok üzerinden müzikleri kullanılan DJ Atik, yönlendirmeden kazandığı parayı açıklayarak herkesi şaşırttı. 

Genç olmasına rağmen popüler olmaya erken kavuşan TikTok, videolarında müzikleri kullanılan ve platformda hızlı bir şekilde yükselen Atik'in açıklamasına göre yapılan yönlendirmeler sayesinde milyonlarca insana erişmeyi başardı. TikTok Uygulaması'nın ne işe yaradığını bilen okurlarımız vardır ancak bilmeyen okurlarımız için açıklama yapmak istiyorum. TikTok Uygulaması ile belli başlı müzikler ve ses kalıplarını kullanarak farklı içerikler üretmeye yarıyor. Türkiye'de çok fazla kullanıcıya sahip olan bu uygulama, dünya çapında da kullanımı giderek artıyor. Aynı zamanda oluşturulan içeriklerde yönlendirmeler de telif sahiplerine büyük faydalar sağlıyor. 

Facebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması GeliyorFacebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması Geliyor

TikTok Uygulaması Büyük Bir Başarı Yakaladı

iTunes'ta dünya listesine girmeyi hak kazan DJ Atik, Shazam'da ise dünyada ilk 38. sırada

Türkiye'de oldukça popüler olan TikTok platformu üzerinde hazırlanan binlerce videoda müzikleri kullanılan Atik, özellikle de iTunes ve Shazam yönlendirmeleri sayesinde ciddi paralar kazanıyor. Yaptığı bu yönlendirmeler ile ayda tam 168 bin Dolar kazandığının altını çizen DJ Atik, TikTok Uygulaması'nın katkısının çok fazla olduğunu söylemeyi de ihmal etmiyor. Gene yaptığı bu yönlendirmeler ile beraber iTunes'ta dünya listesine girmeyi hak kazan DJ Atik, Shazam'da ise dünyada ilk 38. sırada olduğunu belirtiyor. Bizde kendisini tebrik ediyoruz. 

 


Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!
TikTok Uygulaması Büyük Bir Başarı YakaladıTikTok Uygulaması Büyük Bir Başarı Yakaladı
Snapchat Lens Challenges ile Instagram ve TikTok'a meydan okuyor!Snapchat Lens Challenges ile Instagram ve TikTok'a meydan okuyor!

PAYLAŞ