TikTok video sürelerini uzatıyor - Haberler - indir.com

TikTok video sürelerini uzatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Instagram’ın TikTok’tan özellik kopyalaması alıştığımız bir durumdu. Ancak bu kez TikTok, Instagram’daki işlevsel bir özelliği kendi platformuna entegre edecek.

Son yılların en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, mobil uygulaması üzerinde sık sık yenilikler yapıyor. Son dönemlerde bu yeniliklerin çoğu da içerik üreticilerinin çektikleri videoların sürelerinin uzatılabilmesi üzerine. Kullanıma sunulduğu ilk günlerde kullanıcılarının sadece 15 saniye uzunluğunda videolara izin veren TilTok, bir süre önce bu süreyi 30 saniyeye yükseltmiş, ardından Temmuz ayında da 3 dakikaya çıkarmıştı.

TikTok Apple Music ve Spotify'a Rakip OlacakTikTok Apple Music ve Spotify'a Rakip Olacak

Bugün TikTok'un yine süreyle ilgili yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. TikTok’un mobil kısmında yeni düzenlemelerin yakın olduğunu açıklayan Matt Navarra, platformun üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurdu. Navarra’nın açıklamalarına göre TikTok, yakın zamanda kullanıcılarının 5 dakikaya kadar videolar çekilmesine olanak tanıyacak. 

TikTok yakında video sürelerini uzatabilir

TikTok üzerinden maçlar seyredilebilecek

Navarra , TikTok'tan bir hesap güncellemesinin ekran görüntüsünü tweetledi : "Cihazınızdan 5 dakikaya kadar uzunlukta videolar yükleyin. Özelliği uygulamanızda veya tiktok.com'da denemeden önce TikTok'un en son sürümünü kullandığınızdan emin olun."

TikTok henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Ancak şirket ilk olarak, üç dakikalık videoları test etmeye başladığı Aralık ayında 60 saniye sınırını artırmayı denedi . Temmuz ayında daha uzun formatı kullanıma sundu. Artık kullanıcılar yakında daha da uzun klipler görmeye başlayabilir gibi görünüyor. Ancak şirketin bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağı henüz bilinmiyor.


TikTok artırılmış gerçeklik için kendi stüdyosunu kurmaya hazırlanıyorTikTok artırılmış gerçeklik için kendi stüdyosunu kurmaya hazırlanıyor
Tiktok'tan kullanıcıların uygulama üzerinden alışveriş yapmasına olanak!Tiktok'tan kullanıcıların uygulama üzerinden alışveriş yapmasına olanak!

PAYLAŞ