TikTok üzerinden maçlar seyredilebilecek - Haberler - indir.com

TikTok üzerinden maçlar seyredilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-12 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Popüler platformlar TikTok ve S Sport, uygulamada popülerlik elde eden sporcu ve spor  içeriklerini artırmak amacıyla iş birliği yaparak hareket edecek. Elde edilen bu bilgilere göre S Sport'ta yer alan birçok organizasyonuna ait olan içerikler, TikTok'ta yayınlanacak. Kısa bir süre içerisinde dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yerini alan TikTok ile Türkiye'nin başarılı spor kanalları arasında yer alan S Sport, işbirliği içerisinde hareket etmeye karar verdi. TikTok ve S Sport'un gerçekleştirmiş olduğu bu iş birliği ile Türkiye'nin ilk spor HUB'ı kuruldu. Söz konusu bu HUB kullanıcıları, S Sport'ta bulunan spor organizasyonlarına yönelik içerikleri seyredebilecekler. 

8-13 Mayıs tarihleri arasından yapılan bu iş birliği sayesinde TikTok platformunda yer alan spor içeriklere S Sport yön verecek şeklinde belirtmek yanlış olmaz. TikTok LIVE yayınlarının yanı sıra TikTok'a özel olarak hazırlanan spor kanalları ile Premier League, Bundesliga, NBA, Formula 1, MotoGP ve WWE organizasyonlarından çeşitli içerikler, TikTok kullanıcılarının beğenisine sunulacak. 

TikTok'tan, müzik endüstrisinin kurallarını değiştirecek hamlelerTikTok'tan, müzik endüstrisinin kurallarını değiştirecek hamleler

TikTok, S Sport ile gerçekleştirdiği bu iş birliği ile Türk spor kulüplerini ve sporcuları ön plana çıkacağını dile getiriyor. Ön plana çıkan hesaplar arasında Vakıfbank Spor Kulübü, tenisçi Miray Konar, milli atlet Nazlıcan İnaltekin, Formula 3 yarışçısı Cem Bölükbaşı ve artistik jimnastik dalında 2020 Avrupa Şampiyonu İbrahim Çolak yer alıyor. Tahmin edileceği üzere bu spor organizasyonları ile ilgili olarak TikTok LIVE yayınları, direk olarak S Sport'un TikTok sayfasında yer alacak. İki şirket arasında gerçekleşen bu iş birliği ile TikTok, spor içerikleri üreticilerinin, spor kulüplerinin ve sporcuların tercih etmiş olduğu platformlar arasında yer almayı amaçlıyor. Bu iş birliğinin spor dünyası ve kullanıcılar kısmında nasıl bir karşılık göreceği ise gelecek günlerde daha net olabilir. 

 


TikTok ve YouTube birleşiyorTikTok ve YouTube birleşiyor
Instagram'a Tiktok'ta olan bir özellik daha geliyorInstagram'a Tiktok'ta olan bir özellik daha geliyor
Pakistan TikTok'a erişim yasağını tekrardan kaldırdıPakistan TikTok'a erişim yasağını tekrardan kaldırdı

PAYLAŞ