TikTok Uygulaması Büyük Bir Başarı Yakaladı - Haberler - indir.com

TikTok Uygulaması Büyük Bir Başarı Yakaladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 15:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda bir hayli popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan TikTok uygulaması hızla yükselişini sürdürüyor. Özellikle geçtiğimiz aylar ile patlayan uygulama dünya çapında neredeyse viral olmuş ve büyük bir ilgi görmüştü. Google, geçtiğimiz günlerde Play Store Ödülleri 2018 kapsamında açıkladığına göre TikTok uygulaması tam 18 bölgede “En İyi Uygulama Ödülünü” kazanmayı başarmış bir uygulama oldu. Kısa video yapısına sahip bir platform olan TikTok dünya genelindeki en eğlenceli kategorisinde 18 bölgede ödül alan bir uygulama olmayı başardı. Yılın en iyi ve popüler uygulamalara verilen ödül 2018 Google Play En İyiler’e sahip olan uygulama akıllı telefonlardan kısa ve eğlenceli videolar çekmeye yarıyor.

TikTok Yükselişini Sürdürüyor

Kolay araç ve interaktif özelliğe sahip olan TikTok bu noktada Brezilya, Kanada, Fransa, Avustralya, Almanya, Endonezya, Kore, Japonya, Mena, Rusya, Meksika, Tayland, Tayvan, İngiltere, Türkiye ve ABD’de ödül alarak dünyadaki popülerliği üst sıralara taşımış oldu. Uygulama istatistiği ve verileri ile ünlü isim olan Sensor Tower tarafından paylaşılan verilere göre Ekim ayında uygulama hem Android hem de iOS tarafında ABD’de en çok indirilen uygulama olmayı başardı. Bu başarı ile beraber uygulama 2018’in en hızlı büyüyen ve popüler olan uygulamalarından birisi oldu.

Facebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması GeliyorFacebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması Geliyor

Bu popüler uygulama tıpkı bir zamanların Vine uygulaması gibi popüler olmuş ve içerisinde yerel kültürler ile trend içerikler oluşturmaya yarayan bir sisteme sahip durumda. Başarılı özelliklere ve filtrelere de sahip olan TikTok uygulaması şuan için 75 dilde tam 150’den fazla pazarda faaliyetini sürdürüyor. YouTube reklamları ile kullanıcıları boğan TikTok uygulaması bu büyümesini sürdürürken bakalım ilerleyen dönemlerde uygulama sahip olduğu özelliklere ek olarak daha neler getirecek göreceğiz.


Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

PAYLAŞ