TikTok telefon üretecek - Haberler - indir.com

TikTok telefon üretecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 12:33:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Akıllı Telefonlar

TikTok’un bağlı bulunduğu şirket ByteDance, Baidu ve Tencent gibi bulunduğu yarışta öne geçmeye hazırlanıyor. TikTok kendi akıllı telefonunu üretecek.

Video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı yayın yapabilme imkanı da veren TikTok’un altyapısını oluşturan şirket ByteDance akıllı telefon üretecek. Şirket, Çinli telefon üreticisi Smartisan adlı şirketin bir projesi kapsamında akıllı telefon üretme çalışmalarına başlandığını duyurdu. ByteDance’nin üreteceği akıllı telefon hakkında henüz pek detay bulunmamakla birlikte ByteDance’in daha önce Smartisan’dan patent ve personel transferleri yaptığı biliniyor.

Facebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması GeliyorFacebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması Geliyor

Cajing isimli finans haberleri dergisi, Smartisan şirketinin eski bir yöneticisi Wu Dezhou’nun yedi ay önce başladığı söylenen projeyi yönettiğini iddia ediyor. Çinli şirket Smartisan küçük bir tüketici grubuna hitap eden bir marka olduğu için TikTok’un yaratıcısı ByteDance’in çıkaracağı akıllı telefonun Çin dışında başka bir ülkede görmemiz pek mümkün gözükmüyor.

Geçtiğimiz mayıs ayının sonlarına doğru Flipchat isimli bir sohbet uygulaması geliştiren ByteDance’in müzik hizmeti ve yetenek yarışması düzenlemeyi düşündüğüne dair dedikodular da geziyor. Fakat şirket Baidu ve Tencent gibi güçlü nüfuz alanına sahip olan isimlerle yarışta olduğunun oldukça farkında. Bu sebeple de farklı alanlarda da işler yapmaya çalışıyor.


İlgili uygulamalar
Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

PAYLAŞ