Tiktok, Sony Müzikle yeni bir adım atıyor - Haberler - indir.com

Tiktok, Sony Müzikle yeni bir adım atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-03 22:00:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Bu anlaşma, Sony müziğin sanatçılarını tanıtıp, Tiktok platformuna erişimine izin verecek.

Kısa video paylaşım uygulaması olan TikTok, pazartesi günü yaptığı açıklamada; “Sony Music Entertainment” ile tüm kullanıcılarına, Beyoncé, Martin Garrix ve Harry Styles gibi küresel, çeşitli sanatçılar da dahil olmak üzere Sony'nin müzik dosyasına erişim sağlayacak bir anlaşma imzaladığını söyledi.

Instagram: TikTok style feature is on the way!Instagram: TikTok style feature is on the way!

Anlaşmada TikTok, Sony müziğin çeşitli internet trendlerinin yangınlaşmasına ve gelişmekte olan sanatçıların, hızla hayran kitlesi oluşturmasına izin verecek.

TikTok’un bildirisinde; sosyal medya platformunun içerik oluşturucu topluluğu, çeşitli türlerde mevcut hitlere, yeni sürümlere, ikonik klasiklere, yeni favorilere ve derin kesintilere erişebileceğini söyledi. TikTok ve Sony Music, video platformunda daha yüksek düzeyde kullanıcı kişiselleştirme ve yaratıcılık sağlamak için birlikte çalışacak. Ayrıca, TikTok, müzik etiketinin önde gelen sanatçılarıyla fan katılımı için fırsatlar yaratmak için birlikte çalışacak.

Tiktok'un küresel müzik Başkanı Ole Obermann’anlaşma ile ilgili açıklamasında: “özellikle sanatçı topluluğunun müzikleri ile hayranlara ulaşmak için yeni yollar bulmakta zorlandığı bu dönemde, sadece bunu yapmak için birlikte çalışmaya kararlıyız.” Sony müzikle büyük bir adım atan TikTok uygulamasının küresel müzik başkanın bu sözleri dikkat çekti.

TikTok müzik arşivini çeşitlendirmek için, Sony müzikle anlaşma imzalıyor

ABD Ticaret Bakanlığı'nın, federal bir yargıcın eylemi durdurmasından sonra Çin'e ait olan TikTok ile işlemleri yasaklamayı amaçlayan bir yürütme emrini “şiddetle savunacağını” açıkladıktan bir gün sonra ortaklık belirginleşti.

Bu yılın başlarında, TikTok müzik dünyasını genişletmek adına ve bağımsız sanatçıların keşfedilmesi adına; İngiltere asıllı, kar amacı olmayan “Merlin” ile, daha sonrasında Paris merkezli “Believe” ile temmuz ayında benzer anlaşmalar imzaladı



PAYLAŞ