TikTok Resso ile YouTube Music'e rakip oluyor! - Haberler - indir.com

TikTok Resso ile YouTube Music'e rakip oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet ortamının popüler dijital servisler arasında yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Bu alanda özellikle müzik yayın platformları, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görürken, şirketler ise bu yönlü pazara yeni servislerini sunmaya devam ediyorlar. Birçok kullanıcı söz konusu müzik servisleri için aylık abonelik ücreti ödüyorlar. YouTube Music, Spotify ve Apple Music gibi uygulamaların pazardaki sıkı rekabeti biliniyor. Şimdi ise bu pazara yeni bir TikTok Resso adlı uygulama katılıyor. Potansiyel büyük Pazarı gören TikTok şirket, bu yeni müzik servisi uygulaması ile pazarda yer edinmek istiyor. Daha öncesinde Beta sürümü test edilen uygulama ilk olarak Hindistan ve Endonezya’da kullanıma sunulacak.

TikTok Resso uygulaması geliyor

Hızla büyümeye devam eden TikTok WhatsApp'ın yerini aldı!Hızla büyümeye devam eden TikTok WhatsApp'ın yerini aldı!

TikTok Rosso, sadece bir müzik yayın servisi olmayacak. Müzik dinlemenin yanı sıra sosyal medya olarak da kullanılabilecek. Rosso, birçok farklı kullanım şekli sunacakken, TikTok’un genel arayüzünden ilham aldığı gözüküyor. Rosso, bu noktada sosyal etkileşimlere ve viral içeriklere odaklanıyor. Rosso uygulaması ile şarkı dinleme haricinde şarkı sözleri ve kullanıcı yorumlarını platform üzerinden yayınlayacak. Paylaşım bölümünde ise Instagram’ın hikayeler kısmına benzediği gözüküyor. Paylaşım yaparken, her şarkı için arka planda 6 saniye uzunluğunda Vibe videosu dahil edilebilecek. Reklam destekli ücretsiz sürüme sahip olan bu uygulamaya ücretli abonelik olmak için Android’de 1.35 dolar iOS için ise 1.60 dolar fiyat ödemek gerekiyor.

Ücretsi sürümde kullanıcılar maksimum 128Kpbs müzik kalitesine sahip olurken, ücretli sürümde ise bu kalite 256 Kbps olarak karşımıza çıkıyor.


TikTok'un durdurulamaz büyümesi Facebook'u endişelendiriyor!TikTok'un durdurulamaz büyümesi Facebook'u endişelendiriyor!
Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”

PAYLAŞ