TikTok, OpenSlate ile yeni bir ortaklığa imza attı - Haberler - indir.com

TikTok, OpenSlate ile yeni bir ortaklığa imza attı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-21 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından TikTok, reklamları ve markalı içeriğin platformdaki şüpheli materyallerin yanında görüntülenmesini sağlamak için marka güvenliği şeklinde çalışan platformu OpenSlate ile yeni bir ortaklık yaptığını duyurdu. 

TikTok, OpenSlate ortalık çalışması yarar sağlayacak mı?

“OpenSlate tarafından doğrulanan TikTok Marka Güvenliği Çözümünün piyasaya sürülmesiyle, markalı reklamların ve içeriğin yanında görünen çeşitli içerik ve kategorileri doğrulamak ve filtrelemek için yüksek düzeyde güvenlik uyguluyoruz. Bu ortaklık, markaların nerede olduğunu bilmesini ve takip etmesini sağlıyor. reklamları, kampanya öncesi çözümlerin yanı sıra kampanya sonrası analizlerle yayınlanıyor.” Söz konusu bu süreç, esasen reklamverenlerin, görüntülenen içeriğe bağlı olası endişelerden kaçınmak için reklamlarının TikTok’ta nerede yayınlanacağını seçmelerine olanak tanıyacak.

TikTok yasağı hakkında yeni gelişmelerTikTok yasağı hakkında yeni gelişmeler

Reklamverenlerin gerçekten de çeşitli endişeleri mevcuttur. Meteorik yükselişinin yanı sıra, TikTok moderasyon ve içerik politikalarımın kullanıcıları sömürü ve zorbalıktan korumak için uygulama olduğu bu süreçte bir dizi sorun ile karşı karşıya kaldı. Uygulama Hindistan, Endonezya ve Pakistan’da içerik endişeleri nedeniyle farklı zamanlarda yasaklandı. Aynı zamanda genç kullanıcıların verilerini korumadaki başarısızlığı nedeniyle de önemli miktarda para cezasına çarptırıldı. Bunun hassas doğası göz önünde bulundurulduğunda, bazı markaların TikTok reklamlarına her şeyi dahil konusunda tereddüt ettikleri daha mantıklı. Fakat OpenSlate ile yeni ortaklık, reklam yoluyla istenmeyen istenmeyen ilişkilendirmelerden kaçınmaya yardımcı olmak için ekstra bir güvence ve gözetim seviyesi sağlayacak.

“Marka ortaklarımızın önemli ihtiyaçlarını karşılamak için reklam çözümlerimizi sürekli olarak ölçeklendiriyor ve geliştiriyoruz. OpenSlate ile ortaklığımız, markalara, reklamlarının her zaman marka güvenli içeriğin yanında sunulduğunu ve risklerin azaltıldığını bilmeleri için güven ve şeffaflık sağlıyor. ” TikTok’un ABD kullanıcılarının üçte birinden fazlasının 14 yaşında olduğu düşünüldüğünde, sorunlu içeriği basitçe kaldırmaya çalışacakları düşünülüyor. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadarla sınırlı olup gelecek günlerde daha net bilgiler gelmesi bekleniyor. 


Hindistan'ın ardından Pakistan'da TikTok'u yasakladıHindistan'ın ardından Pakistan'da TikTok'u yasakladı
SnapChat yeni özelliğiyle TikTok'a rakip oluyorSnapChat yeni özelliğiyle TikTok'a rakip oluyor
TikTok, yanıltıcı içeriklere karşı yeni özellik geliştiriyorTikTok, yanıltıcı içeriklere karşı yeni özellik geliştiriyor

PAYLAŞ