TikTok hesabı nasıl silinir? - Haberler - indir.com

TikTok hesabı nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 09:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Son dönemin popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan TİkTok, özellikle zaman geçirmek için kullanıcıların yoğun bir şekilde kullandığı uygulama olarak pazarda bulunuyor. TikTok popülerliği her geçen gün artmaya devam ederken, TikTok ile hesap açabilir ve TikTok paylaşımlarına yorumda bulunabilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde TikTok’ta yer alan hesabınızı nasıl tamamen silebilirsiniz buna bakacağız. Gelin şimdi sizlere TikTok hesabı silmek için yapabileceğiniz kolay adımlar neler onlara bakacağız.

TikTok hesabı nasıl silinir?

TikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçtiTikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçti

TikTok hesabınızı silmek için ilk olarak TikTok uygulamasına girerek işlemlere başlayın. Uygulama ana ekranının sağ alt bölümünde yer alan “Ben” butonuna basarak profilinize gidin. Profil ekranınız geldikten sonra bu ekranın sağ bölümündeki üç noktaya tıklayın ve açılan seçeneklerden Ayarlar bölümüne gidin.

Ayarlar ekranında hesabınız ile alakalı birçok seçenek ve ayar başlıkları yer alacaktır. Bu başlıklardan “Hesabımı Yönet”e tıklayın ve ekranın en altında bulunan gri tonla yazılı “Hesabımı Sil” yazısına tıklayın. Hesap silme adımına geçiş yapacaksınız. Hesabınızı silmek için bağlı olduğunuz Gmail, Facebook veya Twitter hesabınızdan doğrulama yapmanız gerekecek. Doğrulama işlemini de yaparak son adıma geçin.

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için artık son adıma geleceksiniz. Bu adımda TikTok sizlere hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra devre dışı kalacağını belirtecektir. “Hesabı Sil” dedikten sonra işlemleri sonlandırabilirsiniz. Hesabınıza 30 gün girmediğiniz taktirde hesabınız devre dışı bırakılacaktır.


TikTok’tan Aile Eşlemesi ModuTikTok’tan Aile Eşlemesi Modu
TikTok ve Levi's'tan sürpriz ortaklıkTikTok ve Levi's'tan sürpriz ortaklık

PAYLAŞ