TikTok Güvenlik Ayarları Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

TikTok Güvenlik Ayarları Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 11:32:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Dünya genelinde en çok kullanan 3.ülke Türkiye olmasıyla TikTok bir çok kitleye hitap ediyor. TikTok güvenlik ayarları nasıl yapılır?

Diğer sosyal medya platformlarına göre daha yüksek bir hızla yükselen TikTok, kullanıcıların müzikli videolarını paylaştığı bir sosyal paylaşım platformu. Kullanıcılar için bir çok güvenlik önlemi alan Tiktok, hesap açma esnasında 13 yaş sınırını şart koşuyor.

TikTok kullanıcıları artık yorumları filtreleyebilecek!TikTok kullanıcıları artık yorumları filtreleyebilecek!

Kullanıcıları ekran önünde uzun süreler geçirmemesi için süre sınırlama imkanı sunan TikTok, belirlenen bir şifreyle 40,60, 90 ve 120 dakika gibi sürelerle uygulamada harcanan süreyi kısıtlıyor. Bu sürenin ardından kullanıcıyı uyarıyor ve kullanıma devam etmek için tekrar şifre istiyor.

Bunun yanı sıra Sınırlı Görüntüleme Modu'da bulunuyor. Bu da uygun olmayan içeriklerin görünümünü gizliyor. Yapay Zekayla çalışan bu özellik 30 gün geçerli bir şifreyle çalışıyor.

TikTok siber zorbalığa karşı!

Siber zorbalık son zamanlarda gündemden düşmezken TikTok siber zorbalara karşı paylaşılan videolara yorum filtreleme özelliği getirdi. İstenmeyen yorumlar bir listeye ekleniyor ve kullanıcıların bu yorumları, anahtar kelimeleri tespit edilip otomatik bir şekilde siliniyor.

TikTok, kullanıcıları uygulama kontrolünü daha sağlıklı bir şekilde devam ettirmesi için bir çok seçeneğe sahip olma imkanı verirken Gizlilik ayarları sayesinde kullanıcılar, takip edecek kişiler, yorum filtreleri, mesaj tepkileri gibi bir çok özellik ile karşı karşıya geliyor.

TikTok Gizlilik Ayarları Nasıl Aktif Edilir?

TikTok, kullanıcılarına bir çok gizlilik ayarı sunuyor peki bu gizlilik ayarları nasıl aktif edilir?

  1. Profilin sağ üst kısmında bulunan üç noktaya (...) bölümüne tıklıyoruz,
  2. Karşımıza gelen ekranda "Gizlilik ayarları" alanına erişim sağlıyoruz.

Hızlı ve kolay bir şekilde Gizlilik ayarlarınızı bu sekme üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Türkiye'de gelişimi süren ve oldukça aktif kullanılan TikTok kullanıcıların güvenliği ve rahat bir uygulama kullanımı için elinden gelen her desteği sağlarken güvenlik ayarlarında bir çok seçenek sunuyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ