TikTok CEO’su: Instagram ve Facebook’tan destek bekliyoruz! - Haberler - indir.com

TikTok CEO’su: Instagram ve Facebook’tan destek bekliyoruz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-21 14:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

TikTok geçici olarak atanan CEO’su Vanessa Pappas, ABD’nin 20 Eylül tarihinden itibaren WeChat ve TikTok platformlarını uygulama mağazalarından yasaklamasına karşı olarak Facebook ve Instagram taraflarından destek beklediğini ifade etti.

ABD Ticaret Bakanlığı, Başkan Trump’ın vermiş olduğu yürütme emrine dayanarak yayımladığı bir genelge ile beraber TikTok ve WeChat sosyal medya uygulamalarının, 20 Eylül tarihinden itibaren ABD’de uygulama mağazalarından yasaklanmasına hükmetti. Karar verilen yasağın resmi olarak yürürlüğe girmesi ile beraber Amerikalı kullanıcılar, söz konusu uygulamaları telefonlarına indiremeyecek. Ayrıca Bakanlık, WeChat ve TikTok’un ülkede bazı faaliyetlerinin de durdurulmasına karar verdi.

Trump TikTok ve WeChat'i yasaklıyorTrump TikTok ve WeChat'i yasaklıyor

TikTok CEO’su: Instagram ve Facebook’tan destek bekliyoruz!

Alınan bu kararın verilmesinin üzerinden çok zaman geçmeden TikTok’un geçici CEO’su Vanessa Pappas, Facebook ve Instagram platformlarını herkesin önünde yasağa karşı mücadelelerine katılmaya davet etti. Vanessa Pappas, Instagram CEO’su Adam Mosserri’nin Twitter hesabından paylaştığı “Daha önce de söylemiştim. TikTok yasağı, uzun vadede çok kötü olur.” mesajını yanıtlayarak yazdığı açıklamada rekabeti bırakıp hep beraber yasakla mücadeleye katılmaları gerektiğini vurguladı.

Careful with this headline, the ban is only of *new downloads* of TikTok, an outright ban will happen on 11/12 unless a deal is made.

I’ve said this before, but a US TikTok ban would be quite bad for Instagram, Facebook, and the internet more broadly. https://t.co/2tPPgAkI4K — Adam Mosseri




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ