TikTok benzeri uygulama Zynn kullanıcılarına para ödüyor - Haberler - indir.com

TikTok benzeri uygulama Zynn kullanıcılarına para ödüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 12:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan TikTok, sahip olduğu popülerliğini artırmaya ediyor. Şimdi ise şirkete rakip çıkması ile gündeme geldi. Şirkete rakip olarak gündeme gelen isim ise bu sefer Zynn adlı bir uygulama oldu. Video paylaşım uygulaması olarak piyasada yer edinen TikTok, Türkiye dahil olmak üzere dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip durumda. Özellikle koronavirüs sebebi ile evlerine kapanan kullanıcılar ile beraber patlama yapan uygulama artık bir rakibe sahip durumda. Zynn adlı bu uygulama TikTok’un birebir kopyası olarak karşımıza çıkıyor. Şuan için Türkiye’de aktif olmayan bu uygulama giriş yapmış olduğu pazarlarda Android ve iOS tarafında en popüler uygulamaların başında yer alıyor.

Zynn, TikTok’a rakip olmaya geliyor

LG Polonya'nın genç kızları istismar eden TikTok paylaşımı tepki topladıLG Polonya'nın genç kızları istismar eden TikTok paylaşımı tepki topladı

Bu kadar popüler olmasının sebebi olarak ise video izleme başına kullanıcılarına ufak bir para ödemesi ile gündeme geliyor. Diğer yandan uygulamaya arkadaşlarını davet edenler de Zynn ile para kazanabiliyor. Bu durumda çok büyük rakamların verilmediğini belirtelim. Para ödeme sisteminin puanlar ile gerçekleştiğini ve uygulamanın Çin merkezli bir geliştirici tarafından sunulduğunu belirtelim.

Popüler uygulama TikTok ise yapılan hesaplamalara göre ilk çeyrekten tam 315 milyon kez indirilmeyi başarıyor. Toplamda ise iOS ve Android olarak 2 milyar indirme rakamını geride bırakmış durumda. Bu rakama market dışı indirmelerin dahil olmadığını belirtelim. Bu kapsamda toplam rakamın çok daha yüksek olduğu düşünülüyor.


Google olumsuz TikTok yorumlarını sildiGoogle olumsuz TikTok yorumlarını sildi
TikTok'un 2019 senesinde elde ettiği kazanç dudak uçuklattıTikTok'un 2019 senesinde elde ettiği kazanç dudak uçuklattı

PAYLAŞ