TikTok ayda 75 milyon kullanıcı ile rekor kırdı! - Haberler - indir.com

TikTok ayda 75 milyon kullanıcı ile rekor kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 12:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Çin'den tüm dünyaya yayılmaya başaran ve TikTok akımı yaratan yeni uygulama, bu alanda bir rekor kırmayı daha başardı. İşte uygulama ile ilgili detaylar. 

TikTok videoları paylaşarak ayda 168 bin Dolar kazandı 

Sessiz Sedasız Yayınlanan TikTok Lite, 12 Milyon İndirmeye UlaştıSessiz Sedasız Yayınlanan TikTok Lite, 12 Milyon İndirmeye Ulaştı

Kısa video trendlerine farklı bir hava katarak kullanıcıların hazır içeriklerle farklı videolar oluşturulmasını sağlayan TikTok, kullanımı sunulduğu ilk günden itibaren süren yükselişine devam ediyor. Yaşanan bu artış ile birlikte kullanıcı sayısı oldukça yüksek bir rakama ulaşan TikTok, özellikle tek bir ay içerisinde 70 milyon kullanıcıyı uygulamaya çekerek bu alanda rekor kırmayı başardı. İlgili rekorun Aralık ayı itibari ile yaşandığı öğrenilirken tek bir ay içerisinde 75 milyon yeni kullanıcı kazanmayı başaran uygulama, bu başarısıyla kırılması güç bir rekora imza atmayı başardı.

TikTok’un hızlı yükseliş sürüyor!

2018 yılında elde edilen 70 milyon yeni kullanıcının 2017 yılındaki aynı döneme göre oranı %275 olarak açıklandı. Bu açıdan yüksek bir büyüme hızı ile gücünü hızlı bir şekilde arttırmayı başaran uygulamanın 2019 yılında da benzer şekilde  güçlenmeye devam etmesi, uygulamanın geleceğine dair büyük bir beklenti yaratmış durumda. Üstelik yakalanan başarı ile birlikte yatırımların da arttırıldığı TikTok uygulaması geçtiğimiz aylarda 800 milyon dolarlık bir satın alma ile  Music.ly'i de himayesine katmıştı.

Sosyal medya pazarındaki payı yüzde 42

Yakalandığı başarılar ile kırılması zor rekorları imza atan TikTok uygulaması, şu anda sosyal medya uygulamaları arasında %42.4’lük bir paya sahip. Mevcut akımın ne kadar süreceği ve mevcut yükselişin ne kadar çok daha artacağı bilinmese de şu anda ciddi bir eğilim mevcut durumda. Bu bakımdan payın artması ve uygulamanın çok daha popüler duruma gelmesi ihtimaller arasında. 

Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!


İlgili uygulamalar
Çin TikTok ve benzeri uygulamalar üzerindeki baskısını artırıyorÇin TikTok ve benzeri uygulamalar üzerindeki baskısını artırıyor

PAYLAŞ