TikTok Akıllı Telefon Üretecek - Haberler - indir.com

TikTok Akıllı Telefon Üretecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-28 16:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizde ve tüm dünyada popülerliği bir hayli artmaya devam eden TikTok uygulaması özel bir akıllı telefon üreteceğini açıkladı. Piyasada yükselen 75 milyar dolarlık piyasaya değeri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Çinli şirket ByteDance, kendi akıllı telefonunu üretme kararı aldı. The Financial Times’ın kaynaklı habere göre ülkemizde her geçen gün yoğun bir kullanıma erişen TikTok uygulamasının sahibi olan ByteDance’in üreteceği bu yeni telefonda şirketin uygulamaları yüklü olarak gelecek. Merkezi pekinde olan ByteDance, sadece TikTok değil çeşitli içerik uygulamalarına da sahip durumda. Bu noktada içerik uygulaması Toutiao, mesajlaşma servisi Feiliao gibi Çin’de oldukça popüler olan uygulamalara da sahip durumda.

TikTok, Telefon Çıkartacak

TikTok Instagram'ı Geride BıraktıTikTok Instagram'ı Geride Bıraktı

2019’un başı ile beraber ByteDance, aylık aktif kullanıcı sayısı 900 milyon seviyesine erişmiş durumda. Bu 900 milyonluk kitlenin yaklaşık 500 milyon bölümünü TikTok kullanıcıları oluşturuyor. ByteDance şirketi geçtiğimiz yıl Ekim ayında 3 milyar dolarlık bir yatırım almış ve değeri 75 milyar dolar seviyelerine erişmişti. Geçtiğimiz yıl 7.5 milyar dolar gelir elde eden şirketin bu yılki hedefi ise 14.8 milyar dolar seviyesinde. Şirketin TikTok uygulaması ile oldukça yükselişe geçtiği biliniyor. Uygulamanın indirme rakamları geçtiğimiz Ocak ayında bir önceki Ocak ayına göre yüzde 275 artış sağlamış durumda.

Uzmanlara göre ise şirketin kullanıcı sayısında artışa geçmesi için kendi uygulamalarının yüklü olduğu bir cihaza ihtiyacı bulunuyor. Yeni gelişmeye göre ise TikTok’un bir telefon çıkartması bekleniyor. Ocak ayında şirket telefon üreticisi Smartisan, belli patentler alarak çalışan transferlerini gerçekleştirmişti. Ancak Smartisan şirketinin faaliyetlerde bulunmaması ByteDance şirketinin cihaz üreteceği düşüncelerini ortaya çıkardı. Bakalım TikTok şirketi beklenildiği gibi kendi uygulamaları yüklü olarak gelen bir akıllı telefon çıkartacak mı göreceğiz.   


İlgili uygulamalar
TikTok Spotify'a Meydan Okumaya HazırlanıyorTikTok Spotify'a Meydan Okumaya Hazırlanıyor
Instagram IGTV'de Snapchat ve TikTok Deneyimini Birleştirmeyi HedefliyorInstagram IGTV'de Snapchat ve TikTok Deneyimini Birleştirmeyi Hedefliyor

PAYLAŞ