Tidal Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sürüm Sunacak - Haberler - indir.com

Tidal Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sürüm Sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çevrimiçi müzik dinleme platformlarından birisi olan ve Jay-Z'e ait olan Tidal'dan müzik sever kullanıcılar için yeni bir haber geldi. Hi-Fi müzik teknolojisine sahip olan uygulama ücretsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Apple Music veya Spotify kadar bilindik ve popüler olmasada, kaliteyi önemseyen kullanıcılara hitap ediyor. Müzik servisleri arasında sunduğu kalitenin yanı sıra pahalı yapısı ile de dikkatleri çekiyor.

Çevrim için müzik dinleme platformu Tidal'ın ücretlendirmesine bakacak olursak modelin standart Premium paketi aylık 16 TL olurken Hi-Fi ile yüksek kaliteli ses deneyimi sunan paketi ise 35 TL fiyat etiketine sahip durumda. İlk kayıtta tam 30 günlük ücretsiz deneme sürümü sunan Tidal, şimdi ise yılbaşından ötürü tüm kullanıcıları için yeni bir deneme sürümü sunuyor. 5 Ocak 2018'e kadar üyesi olan ve olmayan tüm kullanıcılar için Tidal ücretsiz bir deneme sürümü sunuyor.

Bu deneme süreci boyunca özel içeriklerde sunması beklenen Tidal'ın pazarda öne çıkması adına böyle kampanyalar yaptığı düşünülüyor. Sizde bu ücretsiz deneme sürümünden yararlanmak istiyorsanız, Google Play Store ve App Store mağazaları üzerinden uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ