THY'den Ücretsiz Dijital Kütüphane Uygulaması Sky Library - Haberler - indir.com

THY'den Ücretsiz Dijital Kütüphane Uygulaması Sky Library

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türk Hava Yolları tarafından geliştirilerek App Store ve Google Play Store'da ücretsiz olarak indirmeye sunulan Sky Library, yolcuların uçuş esnasında diledikleri dijital yayınlara ulaşmalarını sağlayan bir dijital kütüphane uygulamasıdır.

Miles&Smiles üyesi yolcular için tasarlanmış olan Sky Library, yolcuların uçuş sırasında mobil cihazları üzerinden zengin içeriğe sahip dijital kütüphaneden faydalanmalarına imkan tanımaktadır. Havacılık sektörü için bir ilk olarak adlandırılan Sky Library'de THY kurumsal yayınlarının yanı sıra liderlik, marka ve pazarlama, yönetim, kişisel gelişim kitaplarıyla birlikte çocuklar için masal ve hikaye kitapları, dergiler, müzikler ve videolarda yer almaktadır.

Sky Library indir

Kısa süreli uçuş yapan yolcularında düşünülerek geliştirildiği uygulamada yönetim, pazarlama ve marka alanlarındaki yayınların kısa özetlerine de erişilebilmektedir. Bu sayede yolcular uçuş boyunca bu içerikleri okuyarak rahatlıkla bitirebiliyorlar.

Uçuşunuzu daha keyifli bir hale getirmek ve uygulamanın sunduğu diğer avantajlardan faydalanmak isteyen Android ve iOS kullanıcıları Sky Library uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazlarına indirebilecekleri gibi THY tarafından yayınlanmış olan Sky Library Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirler.




İlgili uygulamalar

Sky Library Tanıtım Videosu


PAYLAŞ