Thodex'in merkezinde arama yapıldı - Haberler - indir.com

Thodex'in merkezinde arama yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 14:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Türkiye’de Fatih Faruk Özer tarafından kurulan ve kısa sürede yüksek kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran Thodex ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yatırımcıların paralarını çekemediği ve Thodex sahibinin yurt dışına kaçtığı iddiaları gündemde konuşulmaya devam ederken, başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Thodex merkezinde arama gerçekleştirildi. 

Thodex vurgun yapıp kaçtı mı?Thodex vurgun yapıp kaçtı mı?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tarafından yürütülen soruşturmada şirketin merkezinde arama yapıldı. Arama kapsamında malzemelere el koyma ve gizlilik kararının da alındığı belirtilirken, tüm bilgisayar ve evraklara yönelik inceleme başlatıldı.

Kırmızı bülten talebi yapıldı

Thodex için eleştirilen odağında olan Fatih Faruk Özer için İstanbul başsavcılığı tarafından ise kırmızı bülten talebinde bulunuldu. Arnavutluk’ta olduğu tahmin edilen Fatih Faruk Özer için Arnavutluk’ta tutuklama talebi de gönderilirken soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı ve Arnavutluk’ta olduğu sanılan Fatih Faruk Özer’in iade edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Fatih Faruk Özer Arnavutluk’ta mı?

Fatih Faruk Özer tarafından konuyla ilgili açıklamalar yapılmış olsa da nerede olduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Demirören Haber Ajansı tarafından geçilen bir haberde Fatih Faruk Özer’in 20 Nisan Salı günü saat 19.50’de İstanbul Havalimanı’ndan uçakla Arnavutluk’un başkenti Tiran’a gittiği belirtilmişti.



PAYLAŞ