Thief 4 için Yeni Video Yayınlandı - Haberler - indir.com

Thief 4 için Yeni Video Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

28 Şubat tarihinde geliştirici ekip Eidos Montreal ile yayıncı Square Enix tarafından piyasaya sürülecek olan Thief Reboot için 'The Thief Taker General's Hunt' isimli yeni bir video yayınlandı.

Yayınlanan bu videoda Garett'ın en azılı düşmanları arasında yer alan Baron's Watch komutanı veya diğer adı ile 'Thief Taker General' den bahsediliyor. Ayrıca en büyük hedefinin şehirde bulunan tüm hırsızları yakalayarak acımasız bir şekilde cezalandırmak olan bu karakterin önündeki en büyük düşman ise usta hırsız olarak bilinen Garrett'tan başkası değil. 

Yayınlanan yeni video oyuncuların keşfetmeleri gereken Thief 4 dünyasına ışık tutacağı gibi aynı zamanda Garrett'ın en büyük düşmanının ortaya çıkmasına da imkan tanımış oluyor. 

PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları üzerinde 28 Şubat'ta çıkış yapması beklenen Thief 4, Kuzey Amerika ile birlikte tüm Avrupa'da aynı anda satışa sunulacağı gibi son derece başarılı bir görsel anlatım tarzına sahip olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Thief 4 Yeni Tanıtım Videosu


PAYLAŞ