The Witcher serisi 25 milyondan fazla sattı - Haberler - indir.com

The Witcher serisi 25 milyondan fazla sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-03 17:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher serisi, oyuncuların en iyileri arasında olmayı başarmış yapımlardan biri. İlk serisini 2007 yılında piyasaya süren CD Projekt RED, bu aksiyon - rol yapma oyunuyla oyun severlerin beğenisini üzerine toplamayı başardı. Aynı şekilde oyunun devam serileri de oyun dünyasında tuttu ve böylece seri oyuncuların gönlünde taht kurdu. Serilere gelen genişleme paketleri de, oyunun bu denli ilgi görmesini sağlayan noktalardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde serinin bugüne kadar toplamda kaç milyon sattığının açıklanmasıyla, ne kadar sevildiği de somutlaştırılmış oldu. The Witcher serisi, elde ettiği toplam satış rakamıyla gündeme oturdu.

CD Projekt RED'in sevilen aksiyon, rol yapma oyunu The Witcher serisinin toplam satış rakamları, CD Projekt RED'in resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan verilere göre, The Witcher serisi bugüne kadar toplamda; 25 milyondan fazla satmayı başardı. Serinin son çıkan oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, toplamda 1 milyon PLN kazandırdı. CD Projekt'in açıklamasına göre, 2016 senesinde 251 milyon PLN net kazanç elde edildi. Oyun için Mayıs 2016'da Blood and Wine adında bir genişleme paketi yayınlandı. Bu genişleme paketi de oyunun başarı kazanmasında etkin rol oynayan noktalardan biri oldu.

Geliştirici ekip şimdi, Cyberpunk 2077 ve GWENT: The Witcher Card Game oyunları için çalışmalara başladı. GWENT: The Witcher Card Game için verilen çıkış tarihi aralığı ise, Haziran 2017 ile Aralık 2017.





PAYLAŞ