The Witcher: Monster Slayer, iOS ve Android için yayınlandı - Haberler - indir.com

The Witcher: Monster Slayer, iOS ve Android için yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 14:00:12
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Konum tabanlı mobil oyun olarak geliştirileceği açıklanan The Witcher: Monster Slayer, yapılan resmi açıklama ile resmen duyuruldu. 

Son dönemlerde mobil oyunlara daha fazla ağırlık vermeye başlayan oyun geliştiricileri, pek çok seri ve popüler oyunu mobil platforma taşımaya başladı. Son dönemlerin en çok dikkat çeken ve büyük beklenti yaratan oyunlarından birisi olan The Witcher: Monster Slayer için ise artık Beklemeye gerek kalmadı. Yapılan açıklama ile birlikte hem Android hem de iOS işletim sisteminde desteklendiği belirtilen oyun, indirilebilir durumda.

Witcher 3 oyunun kayıtları PC'ye nasıl aktarılır?Witcher 3 oyunun kayıtları PC'ye nasıl aktarılır?

The Witcher: Monster Slayer 1 yıl önce duyurulmuştu

The Witcher: Monster Slayer uzun zamandan beri bekleniyordu. Zira şirket tarafından yapılan son açıklama, 1 yıl önce gelmiş ve oyunun mobil için geliştirilmeye başlandığı belirtilmişti. 1 yıllık aranın ardından Spokko tarafından geliştirilen oyun, tüm mobil cihazlar ile uyumlu bir şekilde piyasaya sürüldü. 

Kaer Morhen kılıç hediyeli ön deneme süreci başladı

The Witcher: Monster Slayer şu anda tüm mobil cihazlar için indirilebilir durumda. Ancak şirket oyunun daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi adına açılışa özel bir etkinlik düzenledi. Bu bakımdan 28 Temmuz'a kadar oyunu indirerek oynamaya başlayan kullanıcılar, kestikleri canavarlar karşısında ekstra exp kazanabileceği Kaer Morhen kılıcına sahip olacak. Bu bakımdan oyunu ilk oynamaya başlayan kullanıcılar, daha hızlı bir şekilde gelişme kaydedilebilecek ve daha sonrasında oyuna giriş yapacak kullanıcılara karşı daha iyi bir avantaj elde edecek. 

Arttırılmış gerçeklik ile yepyeni bir deneyim

Daha önce Pokemon Go gibi farkı oyunlarda deneyimlediğimiz artırılmış gerçeklik, The Witcher: Monster Slayer ile birlikte yeniden oyunculara sunuluyor. Konum tabanlı olarak oynanabilecek oyunda oyuncular sokakları gezerek canavarları bulabilecek ve onları öldürebilecek. Canavar avcısı modu gibi farklı oyun modları ile desteklenen oyun, üstelik güç ve daha fazla exp imkanı sunduğundan, oyuna giriş yapan oyuncuların hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlayacak. 

Uygulama içi satın alım seçeneklerine sahip oyun, kullanıma sunulduğu andan itibaren kısa süre içerisinde dikkat çekti ve şu anda sadece Android mağazasında 100 bini aşkın kullanıcı tarafından indirildi. Ancak özellikle başlangıç aşamasında yaşanan sunucu sorunları dikkat çekmiş durumda. Pek çok kullanıcı mevcut durumu eleştirirken, sık sık bakım yapılmak zorunda kalan sunucular, şu ana kadar oyun için iyi bir deneyim sunmayı başaramadı. Oyun için yapılan tanıtım ise şöyle;

iOS ve Android'de ücretsiz olarak sunulan The Witcher: Monster Slayer, The Witcher evreninde geçen yepyeni bir oyundur. Spokko tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun, oyuncuları yeni eğitilmiş bir cadı ustası rolünü üstlenmeye ve sadece cep telefonlarını kullanarak karanlık bir fantezi dünyasına adım atmaya zorluyor. Gelişmiş AR özelliklerini, konumlarını ve günün saatini kullanan oyuncular, hem eski hem de yeni 100'den fazla cadı dünyası canavarını avlayacak.

Oyun için hazırlanan tanıtım ise şöyle;





PAYLAŞ