The Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli Oldu - Haberler - indir.com

The Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 12:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Netflix'te yayınlanacak olan The Witcher dizisi, tüm oyuncuların ve izleyicilerin merakla beklediği bir dizi. Bu dizinin bazı oyuncuları özellikle oyundaki yönettiğin kişi ve kadın oyuncular merakla bekleniyordu. Bu konuda baş kadın oyuncuların isimleri belli oldu.

The Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli Oldu

The Witcher oyunun büyük bir ilgi görmesi ve hikayesinin büyüleyici olmasıyla birlikte oldukça popüler olan Witcher serisi tüm oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Hikaye konusundan muhteşem işler çıkartılan bu oyunun artık dizisi çıkıyor. Son dönemlerde kadın baş rol oyuncularının merakla beklenmesi üzerine kim oldukları açıklandı. Bu baş rol kadın oyuncuları, Geralt rolündeki Henry Cavill'e eşlik edecekler. Oyuncular:

The Witcher 3 Wild Hunt'ın 1.30 Güncellemesi YayımlandıThe Witcher 3 Wild Hunt'ın 1.30 Güncellemesi Yayımlandı
  • Yennefer rolünde yer alacak olan isim, Anya Chalotra olacak.
  • Ciri rolünde yer alacak olan isim, Freya Allan olacak.

Her ne kadar Cavill kadar tanınmış olmasalar da bu oyuncuları bazı dizilerde izlemiş olabilirsiniz. Anya Chalotra daha önce Wanderlust dizisinde yer aldı. Agatha Christie'nin ünlü romanından uyarlanacak olan ABC Murders'ta yer alacak. Freya Allan ise birkaç kısa filmde rol almış. Bu aralar çekimi süren War of the Worlds dizisinde yer alıyor. Sonuç olarak bu iki karakter The Witcher dizisi açısında çok büyük bir önem taşıyordu. Nihayet bizlerde bu isimleri ve yüzleri görebildik. Tahminlerimiz sürekli olarak tanınmış isimlerden oluşsa da bu iki aktrisin sergileyecekleri performansı dört gözle bekliyor olacağız. The Witcher dizisinin içerisinde yer alacak bazı isimler ise şöyle:

Queen Calanthe - Jodhi May

Eist - Björn Hlynur Haraldsson

Mousesack - Adam Levy

Tissaia - MyAnna Burig

Sabrina - Therica Wilson-Read

Princess Renfri - Millie Brady

Beklememiz gereken dizinin yayın tarihi kaldı. Bu yayın tarihinin belirtilmesi ve dizinin başlaması ile birlikte Game of Thrones hayranları da kendilerini bu dizilere verebilir. Eğer oyununu oynadıysanız zaten ne kadar mükemmel bir dizi olacağını tahmin edebiliyorsunuzdur. Yapmanız gereken tek şey dizinin çıkış tarihini beklemek. Bu yakın zaman içerisinde de olabilir birkaç ay veya yıl sonrasında da olabilir fakat muhteşem bir dizi olacağından eminiz.


The Witcher 3 Wild Hunt'ın Super Turbo Lighting mod'unun yeni sürümü indirmeye açıldı!The Witcher 3 Wild Hunt'ın Super Turbo Lighting mod'unun yeni sürümü indirmeye açıldı!
The Witcher serisi 25 milyondan fazla sattıThe Witcher serisi 25 milyondan fazla sattı
The Witcher serisinin kitap yazarından açıklama geldiThe Witcher serisinin kitap yazarından açıklama geldi

PAYLAŞ