The Witcher 3 Wild Hunt'ın Super Turbo Lighting mod'unun yeni sürümü indirmeye açıldı! - Haberler - indir.com

The Witcher 3 Wild Hunt'ın Super Turbo Lighting mod'unun yeni sürümü indirmeye açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-28 05:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

CD Projekt RED tarafından geliştirilen, yaklaşık 2 yıl önce çıkışını gerçekleştiren aksiyon ve macera türü oyunlarından The Witcher 3: Wild Hunt cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Açık dünya oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt, diğer serilerine göre 30 kat daha büyük bi haritaya sahiptir. Oyunun senaryo kısmı tek başına 50 saat, yan görevlerle beraber de 100 saat sürmektedir. Bugüne kadar birçok genişleme paketi de oyunculara sunulmuştur.

Çıkışının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen, The Witcher 3: Wild Hunt piyasada hem grafikleri hem de oynanışı gibi özellikleri açısından en sevilen oyunlar arasındaki yerini korumaktadır. RPG türünün başarılı örneklerinden biri olan The Witcher 3: Wild Hunt, çıktığı yıl olan 2015'te, birçok ödüller başarısını taçlandırmıştı. Oyunda, normal şartlarda ara sahnelerde farklı bir ışıklandırma tekniği kullanılırken, normal oynayış esnasında zamanın performans sıkıntılarına bağlı olarak standart bir ışıklandırma sistemi kullanılmaktaydı. The Witcher 3: Wild Hunt, mod yapımcısı Essenthy Onigami, Super Turbo Lighting mod ile ışıklandırma tarafında evrim geçirdiği söyleniyordu.

Şimdi, Super Turbo Lighting moddaki ara sahnelerde kullanılan ışıklandırma tekniği oyun içerisine yedirildi. Modun yeni sürümü, geçtiğimiz haftalarda oyunculara duyuruldu ve indirilmeye sunuldu.

 





PAYLAŞ