The Witcher 3 Wild Hunt'ın 1.30 Güncellemesi Yayımlandı - Haberler - indir.com

The Witcher 3 Wild Hunt'ın 1.30 Güncellemesi Yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-17 13:34:16
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

19 Mayıs 2015 tarihinde piyasaya sürülen üçüncü şahıs nişancı türündeki rol yapma oyunu The Witcher 3, 30 Ağustos tarihinde 1.3 güncellemesini yayınladı.

Geçtiğimiz yıl 19 Mayıs'ta piyasaya sürülen The Witcher 3, çıktığı günden itibaren oyun dünyasında popüler olmayı ve sevilmeyi başarmıştı. Yayınlamasıyla beraber, başarısından ötürü aldığı ödüllerle aynı zamanda çıkan birçok oyunu gerisinde bırakmıştı. Çıktığı yıl 250'den fazla site tarafından yılın oyunu seçilmişti. CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 3, 30 Ağustos'ta oyuncuları için yeni bir güncelleme paylaştı. Bu güncellemenin gelmesiyle beraber, zaten istediği oyuncu kitlesine hitap etmeyi başaran oyun, oyuncuları biraz daha memnun etti. Oyunda, Geralt of Rivia adlı karakterin hikayesi, konuyu oluşturuyor.

Açık dünya oyunlarından biri olan The Witcher 3, geçen yıl piyasaya sürülmesiyle beraber oyuncuları oldukça mutlu etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz yıl içerisinde, oyun dünyasında verilen ödüllerin birçoğunun sahibi de yine The Witcher 3 olmuştu. Oyun belli ki kendisini ve adını eskitmek istemedi ve hemen atağa geçerek yeni bir güncelleme yayınladı. 30 Ağustos'ta yayınladığı güncelleme ile oyunda bir takım iyileştirmeler yapıldı. Bunlardan biri, oyun resmi olarak Türkçe dil desteğini içeriğine ekledi. Bu durum da oyunu henüz bitirmemiş olanların hoşuna gidecek diye düşünüyoruz. Yayınladığı 1.3 güncellemesi şu an tüm platformalarda aktif olarak kullanımda. Gelen güncelleme ile oyunda var olan bazı hataların olmadığını, oyunu denediğinizde fark edeceksiniz. Güncelleme gelmeden önceki haliyle de gayet başarılı bulunan oyun, güncellemeden sonra övgüleri arttıracak gibi görünüyor.

 





PAYLAŞ