The Witcher 3 Wild Hunt'a Güncelleme İle Türkçe Desteği Geldi! - Haberler - indir.com

The Witcher 3 Wild Hunt'a Güncelleme İle Türkçe Desteği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-02 14:00:46
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

CD Project Red tarafından 19 mayıs 2015'te çıkan ve gönüllerimiz de taht kuran The Witcher Wild Hunt aynı zamanda grafikleri ile de bir baş yapıt olabilmeyi başarmıştır.  Oyunun sağlam grafikleri ekran kartlarımızı zorlamaya devam ediyor. Red Engine 3 ile yapılan oyun dudaklarınızı uçuklatacak. Uçsuz bucaksız evreni  dağlar, tepeler ve kalelerde gezip birbirinden farklı yaratıkları avlayıp, Geralt'la maceradan maceraya atlıyoruz. Dopdolu içeriklerle 100 saatlik bir deneyim sunan oyunun, bitiş ekranında  oyundan  tam anlamıyla doygun ayrılmanızı garantilerim.

Eğer hikaye isteyenlerdenseniz  bu oyun tam size göre. Oyun hikayesi ve oynanışı açısından 2015'in en önemli oyunları arasında yerini aldı. Yan görevler oyunda o kadar iyi verilmişti ki, yan görevlerde kendinizi ana görev yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca oyunda iki adet genişleme paketi  de yer alıyor. Bunlar;  Heart of Stone ve Blood and Wine. Yaklaşık 40 saatlik eşsiz  bir deneyim sunan oyun, yeni maceralar ve müthiş eğlenceli Gwent maçlarıyla gönlünüzü fethedecek.  Oyunun bu ek paketleri, deneyen oyuncular tarafında da beğenilmişti. Paketler beğenilmiş olsa da  oynanış açısından pek fazla yenilik getirmemiş olması bir hayli can sıkıcı olmuştu. Ama bu durum oyunun  Gamespot ve Ign de verilen puanını etkilememiş ve oyun 10 üzerinden 9 almıştır.

Oyunun Türkçe olmaması Türk oyuncuları büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat 1 yıldır çalışılan Türkçe yama çalışması sonunda çıktı. Oyuna menü ve Türkçe altyazı gelmesi herkesi hayli sevindirdi. Henüz genişleme paketlerine Türkçe yama gelmesine dair hiçbir bilgi yok . Bu devasa evreni ve inanılmaz hikayeyi Türkçe oynamanız, sizi oyuna daha fazla çekecektir.





PAYLAŞ