The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılıyor - Haberler - indir.com

The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yazılım devi Microsoft, bu ay içinde Xbox Game Pass kütüphanesinden ayrılacak olan oyunların listesini resmi olarak açıkladı. Microsoft, bildiğiniz üzere her ay Game Pass’e eklenecek olan oyunlar öncesinde bu serviste yer alan ayrılacak yapımları açıklıyor. Bu ay da açıklanırken, Bloodstained: Ritual of the Night ile The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass servisinden kaldırılacağı belli oldu. CD Projeckt RED’in sevilen bu oyunu 19 Aralık 2019 yılında Xbox Game Pass servisine dahil olmuştu. O günden beri Game Pass abonesi olan Xbox oyuncuları tarafından en çok oynana yapımlardan birisi haline gelen The Witcher 3’ün yaklaşık 2 yıl sonra servisten ayrılacağı resmen duyuruldu.

Bunun haricinde CD Projekt RED’in popüler oyununun servisten ayrılacağını belirten Microsoft, Bloodstained: Ritual of the Night, Astlogoaster, Kona ve Alvastia Chronicles oyunlarının da servisten kaldırılacağını belirtiyor.

The Witcher 3 Wild Hunt - Blood and Wine İncelemesiThe Witcher 3 Wild Hunt - Blood and Wine İncelemesi

The Witcher 3, Xbox Game Pass’tan kaldırılıyor

Kaldırılan bu oyunların haricinde Microsoft geçtiğimiz hafta platforma Dirt 5 oyununu dahil etmişti. Bununla beraber 24 Şubat tarihinde Dirt 4 oyunu platformdan kalkarken, Elite Dangerous ve Superhot: Mind Control Delete gibi yapımlarında Game Pass’e dahil edildiğini açıkladı. 16 Mart tarihinde platformdan ayrılacak olan oyunları ise şu şekilde sıralayabiliriz.

  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Bloodstained: Ritual of the Night
  • Kona
  • Alvastia Chronicles
  • Astrologaster

Bakalım gelecek olan yeni yapımlar ne derece beğenilecek göreceğiz.


Netflix'in The Witcher Dizisinde Yer Alacak Karakterler Belli OlduNetflix'in The Witcher Dizisinde Yer Alacak Karakterler Belli Oldu
The Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli OlduThe Witcher Dizisinin Merak Edilen Oyuncuları Belli Oldu

PAYLAŞ