The Witcher 3 Wild Hunt - Blood and Wine İncelemesi - Haberler - indir.com

The Witcher 3 Wild Hunt - Blood and Wine İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 18:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Geçen yılın en çok başarılı RPG oyunu tercih edilen The Witcher 3 geçen günlerde yepyeni indirilebilir içeriği Blood & Wine ile yeniden bilgisayarlara ve oyun konsollarında yerini aldı. Doğrusu The Witcher 3: Wild Hunt hiçbir DLC olmadan bile inanılmaz uzun bir oyun süresi ve varlıklı bir içerik sunuyor. CD Projekt Red herhangi bir indirilebilir içinde ne olduğu geliştirmese de The Witcher 3'ü bıkmadan bir daha bitirmeye yeltenip, öykünün farklı sonlanmasına tanık olunabilir. Elbette bu iş çok zaman alıyor. Şimdi ise CD Projekt Red oyuncuları bilgisayarlarının veya oyun konsollarının başına kilitlemek için son etkiyi yaptı.

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine tekrar saatler devam eden bir oynama süresi tanıyor. Firmanın daha da önceden yayınlamış olduğu Herts of Stone içinde ne olduğu da çok kapsamlı bir içerikti; ama karşılaştırmak gerekirse Blood and Wine'ın çok daha büyük bir DLC olduğu söylenebilir. Hatta Blood and Wine alışılan DLC kalıplarının da dışına çıkıyor. Normalde DLC'lerde ufak kozmetik değişiklikler, değişik tabanca ve ekipman tercihleri ve ufak görevler gibi eklentiler ücretli olarak oyunculara sunuluyor. Yani kısaca değerlendirilecek olursa Blood and Wine bir genişleme paketi olarak nitelendirilebilir.

The Witcher 3 Blood and Wine Hikayesi

The Witcher 3 - Blood and Wine'ın konusunda canavar avcılığındaki ustalığıyla tanınan kahraman Geralt of Rivia bu uzmanlığı sebebiyle özel bir görev için Toussaint adlı bölgeye yola çıkıyor. Gizemli bir şekilde ortaya çıkan cesetler ve önlenemeyen seri cinayetler üzerine oyuncuların geçmişte ziyaret etmiş olduğu bu ilginç topraklara yeniden adım atılıyor.

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine'ın öyküsünün oyunun ana öyküsüyle bağlantılı olmadığını belirtmekte fayda var. Bu da oyunun kahramanı Geralt of Rivia'nın haricinde Yennefer, Triss ve Ciri benzer biçimde oyunun öteki güçlü karakterleriyle karşılaşılmayacağı anlamına geliyor. The Witcher 3'ün bundan önceki indirilebilir içinde ne olduğu Hearts of Stone ise ana öyküyle çok ilginç ve ince bir bağlantı taşıyordu ve bu da Hearts of Stone'un fazla dikkat çekici bir öykü zincirine haiz olmasını sağlıyordu. Ancak ne yazık ki Blood and Wine bu tür bir ilişkisi yok. Bu durumun bir olumsuz puan olup olmadığı tartışılabilir. Her neyse ki Blood and Wine bu eksikliği kapatabilecek yeteneklere de sahip. Anlaşılan o ki Hearts of Stone'da öyküye ağırlık veren CD Projekt Red, Blood and Wine'da oyunun değişik yerlerinde yenilikler sunmayı yeğlemiş.

 





PAYLAŞ