The Sims 3: Showtime sistem gereksinimleri - Haberler - indir.com

The Sims 3: Showtime sistem gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-02 16:50:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Yaklaşık 6 yıl önce 2012 yılında oyun severlerin beğenisine sunulan The Sims 3: Showtime, The Sims 3?ün genişleme paketlerinden birisi. Yayıncılığını Electronic Arts?ın yaptığı The Sims 3 genişleme paketi Showtime, altıncı genişleme paketi olarak çıktı. Paketin içerisinde, kolleksiyoncu baskısı, bir sahne ve iki kostüm gibi özel içerikler yer aldı. Bunların dışında paket içerisinde Amerikan şarkıcı Katy Perry'ye dayanan bir poster de verildi. Paketle birlikte bir takım yeni özellikler de oyundaki yerini almıştı. The Sims 3: Showtime için açıklanan minimum sistem gereksinimleri de şöyleydi;

The Sims 3: Showtime Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci (CPU): Pentium 4 veya eşdeğer

RAM: For XP 1 GB RAM / Windows Vista ve Windows 7 1.5 GB RAM (For NVIDIA ION computers 2 GB)

İşletim Sistemi: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7

Ekran Kartı: 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce 6 series ya da üstü, ve all NVIDIA G, GT, GTS, ve GTX ekran kartıs. ATI Radeon? series card 9500 series ya da üstü, ve all ATI X, X1, ve HD ekran kartıs; Intel® Graphics Media Accelerator [GMA]: GMA 3-Series, GMA 4-Series)

Boş Alan: 3.5 GB with at least 1 GB additional space for custom content ve saved games (9.6 GB of hard drive space if installing with The Sims 3)





PAYLAŞ