The Outer Worlds için yeni gelişmeler var - Haberler - indir.com

The Outer Worlds için yeni gelişmeler var

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 21:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

The Outer Worlds için uzun zamandan beri çeşitli görüşler hakim olurken tüm konularda oyun yöneticileri tarafından yapılan açıklamalar duruma netlik getirdi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Bethesda içerisinde yer alan ve uzun bir süre birlikte çalışmalar yapan Obsidian, ayrılık süreci ve yeni oyun The Outer Worlds hakkında açıklamalarda bulundu. Özellikle Bethesda için tepki gösteren kullanıcıların büyük bir bölümü, yeni oyun için beklentisini arttırmıştı. Hazırlık aşamasındaki en önemli isimlerden olan Tim Cain ve Leonard Boyarsky ise bir dergiye verdiği röportaj ile oyun ile ilgili tüm detayları açıklığa kavuştu. 

Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?

Bethesda'dan bugüne kadar görülmemiş ceza

Oyun piyasaya ne zaman sunulacak?

Oyun hakkında en çok merak edilen detay oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı olurken açıklamalara göre oyun 2019 yılı içerisinde resmen piyasaya giriş yapılacak. Bilgisayar, Xbox ve PlayStation 4 için destek sağlayacak olan oyunun bilgisayar sürümü ise Steam aracılığıyla satılacak. Oyunun fiyatlandırma aşamasında ise uygun bulunan fiyat 60 dolar olarak açıklandı. Bu açıdan oyun oynamak isteyen kullanıcıların 60 dolara gözden çıkarması gerekiyor.

Yeni oyun içeriği nasıl olacak?

FPS görüş açısından oynanacak oyun, RPG ile benzerlik gösteriyor. NPC karakter desteğinin bulunduğu oyunda ilginç olarak karakterlerin ölmesi oyunda gerçekçilik kazanıyor ve bir daha karakterler oyunda yer almıyor. Oyun her ne kadar farklı bir oyun olarak duyurulmuş olsa da Fallout oynayanlar bu oyunda pek çok esintiyi bulabilir.


2018'de en çok para kazanan 10 mobil e spor oyuncusu               2018'de en çok para kazanan 10 mobil e spor oyuncusu               
Apex'i Diğer Battle Royale Oyunlarından Ayıran ÖzelliklerApex'i Diğer Battle Royale Oyunlarından Ayıran Özellikler
Splinter Cell Conviction hayranlarına müjde: Oyun ücretsiz indirilebilirSplinter Cell Conviction hayranlarına müjde: Oyun ücretsiz indirilebilir

PAYLAŞ