The Order: 1886 Ön Siparişe Açıldı! - Haberler - indir.com

The Order: 1886 Ön Siparişe Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Ready At Dawn tarafından PlayStation 4 için geliştirilen The Order: 1886'nın online ön siparişe açıldı. Oyun tutkunlarına bitmesini istemeyecekleri bir maceranın kapılarını aralayan yapım, Victoria dönemi Londra'sına farklı bir yorum getiriyor.

Victoria dönemi Londra'sının eşsiz bir vizyonunu sunarak tarihi yeniden yazan yepyeni ve heyecan verici oyun The Order: 1886, oyun tutkunlarının kendilerini kaptıracağı aksiyon ve macera oyunu deneyimi sunuyor.

The Order 1886

The Order: 1886'da oyuncular seçkin bir şövalye tarikatının üyesi olarak, tarihin akışını ilelebet belirleyecek yüzyıllar boyu süren bir savaşa katılıyor ve oyun içinde ilerledikçe, bir komployu ortaya çıkarmak için çaba gösteriyorlar.

Maceraya atılmak için sabırsızlanan oyun tutkunlarına, ön sipariş hediyesi olarak Knight's Endurance DLC Paketi hediye ediliyor. Paket, oyuncunun gücünü artıran sınırsız Blackwater kaynağı ile yaraları iyileştiren ve kendini otomatik olarak yenileyen Blacksight göstergesi ile düşmanları ölümcül bir infazla ortadan kaldırmayı sağlayan Desert Khaki İnfiltrasyon arazi üniformasını içeriyor.

Temelini tarihe kaydedilmiş gerçek yer, olay ve karakterlerden alan The Order: 1886, 199 TL satış fiyatıyla Sony Center, D&R, Overgame ve Mediamarkt'tan online olarak ön sipariş edilebiliyor.





PAYLAŞ