The Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacak - Haberler - indir.com

The Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-02 12:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun geliştiricisi şirket Naughty Dog’un yıllardır üzerinde çalışmaya devam ettiği The Last of Us Part II için geri sayım devam ediyor. Oyun hakkında gelişmeler gündeme gelirken, şimdi ise PlayStation’in internet sitesinde ön sipariş sistemine açılan fiziki kopyalar, oyunun konsolda ne kadar yer kaplayacağını ortaya çıkarmış oldu. PlayStation 3 sahipleri yaklaşık olarak 7 yıl önce The Last of Us adlı bir oyuna sahip oldular. Naughty Dog tarafından geliştirilen söz konusu bu oyun hem hikayesi hem de oynayış tarzı ile milyonlarca oyuncu tarafından beğenilerek oynandı. PlayStation 4 konsolunun pazara girişi ile beraber bu konsola da uyumlu hale getirilen oyun popülerliğini daha da artırmayı başardı. Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunun şimdi ise yeni sürümü hakkında önemli detaylar karşımıza çıkmaya başladı.

The Last of Us Part II, PS4 boyutu ortaya çıktı

Naughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklamaNaughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklama

Naughty Dog’un 2016 yılında gerçekleştirilen PlayStation Experience etkinliklerinde çok önemli açıklamalarda bulunarak The Last of Us Part II için çalışmaların başlandığını resmi olarak duyurmuştu. Aradan yıllar geçti ve oyunun geliştirme sürecinin artık sonuna doğru yaklaşıldı. Oyun severlerin heyecanı da bir hayli artarken, The Last of Us Part II’nin piyasaya sürüleceği tarih 29 Mayıs 2020 olarak belirlendi. Oyun hakkında bu zamana kadar birçok detay ve sızıntı ortaya çıktı. Şimdi ise PlayStation internet sitesinde ortaya çıkan bilgiye göre The Last of Us Part II’nin PS4’de ne kadar yer kaplayacağı detayı karşımıza çıkıyor.

Oyun kopyaları ön sipariş sisteminde satışa sunulurken, satış için oluşturulan ürün sayfasında The Last of Us Part II’nin konsolda 100 GB depolama ihtiyacına gereksinim duyduğu karşımıza çıkıyor. Oyunun tüm detaylarını resmi olarak 29 Mayıs tarihinde göreceğiz.


Korkulan oldu! The Last of Us 2 süresiz ertelendiKorkulan oldu! The Last of Us 2 süresiz ertelendi
The Last of Us 2 için tarih netleşti! Ghost of Tsushima ertelendiThe Last of Us 2 için tarih netleşti! Ghost of Tsushima ertelendi

PAYLAŞ