The Last of Us Part 3 yapımına başlanıyor! - Haberler - indir.com

The Last of Us Part 3 yapımına başlanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-29 12:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

PlayStation’un en sevilen oyunlarından olan The Last of Us’un üçüncü serisinin yolda olduğu öğrenildi. Oyunun yapımcılarından Neil Drukcmann serinin severlerine The Last of Us Part 3 için müjdeyi verdi.

İlk olarak 2003 senesinde oyuncuların karşısına çıkan The Last of Us hem hikayesi hem de grafikleriyle büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Video oyun pazarında çok güçlü bir giriş yapan oyun o senenin bütün ödüllerini de toplamıştı. Birkaç sene sonra yayımcı şirket serinin ikinci oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. PlayStation 4'ün sonuna doğru The Last of Us Part 2 nihayet oyuncuların beğenisine sunuldu. Birkaç kez ertelemeden sonra oyunseverlerle bulunan The Last of Us Part 2 ile birlikte Naughty Dog, dünyanın en çok ödülüne sahip olan oyuna da sahip olmuştu. Bugün beğenilen seri hakkında Naughty Dog'dan Neil Druckmann, heyecan verici bir açıklama yaptı.

The Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacakThe Last of Us Part II PlayStation 4'te ne kadar yer kaplayacak

The Last of Us 3 ne zaman geliyor?

Bu seride yaşanan bazı olaylar bazı oyuncular tarafından tepki çekse de oyunun fanatikleri için bu durum pek de önemli olmamıştı. Çıkışıyla bir kez daha “Yılın oyunu ödülü”nü alan The Last of Us Part 2'nin şu sıralar PS5 sürümünün de yapılması bekleniyor. Naughty Dog bu konuda açıklama gelmese de oyunun üçüncü part için bir açıklama geldi.

The Last of Us 2 BAFTA ödüllerinde 13 dalda aday gösterildi

The Last of Us serisinin yapımcılarından olan Neil Druckmann, üçüncü oyununun senaryosunun tamamlandığını açıkladı. Bunun yanı sıra, Naughty Dog'un bu ara başka projelerin de peşinde olduğu açıklayan Neil Druckmann, bu nedenle henüz üçüncü oyun için hazırlıklara başlanmadığını da söyledi.

İlk oyunun arından ikinci serinin çıkmasının dokuz sene aldığını söz önünde bulundurursak serinin üçüncü oyunu için de en az dört beş sene beklemek gerekecek gibi duruyor.


Sony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladıSony merakla beklenen The Last of Us Part II oynanış videosunu yayımladı
The Last of Us 2'den tarihi rekorThe Last of Us 2'den tarihi rekor

PAYLAŞ