The Last of Us Part 2 için performans güncellemesi geldi  - Haberler - indir.com

The Last of Us Part 2 için performans güncellemesi geldi 

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-20 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PlayStation 5 için uzun zamandan beri beklenen The Last of Us Part 2 performans güncellemesi duyuruldu. Güncelleme ile oyunda daha iyi bir performans elde edilebilecek.

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve kısa süre içerisinde PlayStation 5 oyun konsollarının en çok tercih edilen oyunlarından birisi olan The Last of Us Part 2, performans konusunda kullanıcılardan ciddi eleştiriler alıyordu. Yeni nesil konsolun teknik özelliklerine yönelik yapılan iyileştirmeler ile birlikte güncellemesi tamamlanan oyunun resmi olarak PlayStation 5 için özel güncellemesi duyuruldu.

The Last of Us 2'den tarihi rekorThe Last of Us 2'den tarihi rekor

The Last of Us oyununun devam niteliğinde olan ve Part 2 adı ile anılan oyun, 19 Haziran 2020 tarihinde piyasaya sunulmuştu. PlayStation 4 konsollarında herhangi bir problem olmasa da PlayStation 5 oyun konsollarının yaygın bir şekilde kullanılmaya başlaması ile birlikte ortaya çıkan mevcut hatalar, kullanıcılar tarafından eleştiri çekmişti. Ancak beklentileri karşılamayı başaran yapımcı firma, uzun zamandan beri beklenen The Last of Us Part 2 PlayStation 5 güncellemesini yayınlandı. 

The Last of Us Part 2 için de PlayStation 5 güncellemesinde neler var?

Güncelleme duyurusu ile birlikte güncelleme detayları da açıklandı. 299 MB büyüklüğündeki güncelleme ile oyun 1.08’e yükseltiliyor. Tüm kullanıcılar tarafından şu an itibarıyla alınabilecek olan güncelleme sonrasında görüntü seçeneklerini yeni özellikler ekleniyor. Bu sayede kullanıcılar 30 FPS ile 60 FPS arasında seçim yapma şansına sahip oluyor. Daha hızlı yükleme süreleri ve yeni özelliklerin yer alacağı oyun The Last of Us Part 2, hayranların beklentilerini karşılayabilecek düzeyde. Zira blog yazısında yer alan bilgilere göre PlayStation 5 donanım ve özelliklerinin yakından incelendiği ve yeni oyunun PlayStation 5 ile tam uyumlu olabilmesi adına özel bir çalışmanın yapıldığı belirtiliyor. Bu bakımdan PlayStation 5’teki mevcut tüm The Last of Us Part 2 sorunlarını gideren Naughty Dog, yeni versiyon ile birlikte daha fazla kullanıcının dikkatini de çekebilir.

Yeni güncelleme ile ilgili özel bir fragman ve test videosu da paylaşılmış durumda. Kullanıcılar güncellemeyi almadan önce nasıl bir performans elde edeceğini görebilmek için videolara göz atabilir. 





PAYLAŞ