The Last of Us 2 için tarih netleşti! Ghost of Tsushima ertelendi - Haberler - indir.com

The Last of Us 2 için tarih netleşti! Ghost of Tsushima ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 21:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

PlayStation 5’le ilgili sızıntılar gelmeye hız kesmeden devam ederken merakla beklenen oyunun ne zaman oyunculara sunulacağı belli oldu.

Bir süredir merakla beklenen The Last of Us 2’nin çıkış tarihinin ertelenmeyeceğine dair neredeyse kesin bir açıklama gelmişti ki Corona virüs pandemisi şirketin verdiği sözde duramamasına neden oldu. 21 Şubat’ta piyasaya sürülmesi beklenen The Last of Us 2 pandemi nedeniyle ertelenmesi oyunun ne zaman yayınlanacağı hakkında meraklı bir bekleyişe neden olmuştu ki. The Last of Us 2’nin çıkış tarihi hakkında açıklama gelirken Ghost of Tsushima’da çıkış tarihinin ertelendiği öğrenildi.

PlayStation 4 fiyatları neden yükseldi?PlayStation 4 fiyatları neden yükseldi?

İlk olarak 2013 senesinde piyasaya sürülen The Last of Us oyuncuların büyük bir beğenisini kazanmıştı. Kısa bir süre sonra ikincisi gelecek mi? Bekleyişi başlayan The Last of Us’ın ikinci oyunun müjdesi gelse de, devam serisinin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyordu. Son iki senedir merakla beklenen The Last of Us 2’nin çıkış tarihini iki kez ertelemek zorunda kalan Sony oyunu biran önce tutkunlarına sunmak için harekete geçti.

PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!

Yapılan açıklamalara göre The Last of Us 2, 19 Haziran 2020 tarihinde oyunseverlerle uluşacak. Daha önce iki kez ertelenen oyunun bu kez ertelenmesinde ki neden oyunun hazır olmaması değil, pandemi nedeniyle dağıtımda yaşanacak zorluklar olduğu açıklanmıştı ki bekleyişin uzun sürmeyecek olması oyunun tutkunlarını çok mutlu edecek gibi duruyor.

Sony’nin verdiği bir diğer haber Ghost of Tsushima’ya yönelik. 26 Haziran’da yayınlanması beklenen oyunun çıkış tarihi 17 Temmuz’a ertelendiği açıklandı.


Sony PlayStation 5 tanıtımı için stratejini Microsoft'a göre belirliyorSony PlayStation 5 tanıtımı için stratejini Microsoft'a göre belirliyor
PlayStation 5 ilk yılında sınırlı sayıda üretilecekPlayStation 5 ilk yılında sınırlı sayıda üretilecek

PAYLAŞ