The Last of Us 2 Gelebilir! - Haberler - indir.com

The Last of Us 2 Gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Naughty Dog tarafından PlayStation platformuna özel olarak geliştirilen The Last of Us, şüphesiz bu yıla damgasını vuran oyunlardan birisiydi. Ancak bugün bir gelişme yaşandı ve The Last of Us 2 için çalışmaların başladığı duyuruldu.

The Last of Us hayranlarını bir hayli heyecanlandıran bu gelişme, geçen günlerde Naughty Dog'dan ayrılan tasarımcı Michael Knowland'in LinkedIn profilinde yaptığı bir güncelleme ile ortaya çıktı. Tasarımcı yaptığı profil güncellemesinde The Last of Us 2'de prototip tasarımcı olarak görev aldığını ve oyunun geliştirme çalışmalarının devam ettiğini belirtiyor.

The Last of Us 2

The Last of Us, macera türünde bir hayatta kalma oyunu. Korku unsurlarıyla oyuncuların beğenisini kazanan oyun milyonlarca satış rakamına ulaşmış ve yüksek hasılatıyla geliştiricisini yeniden ayağa kaldırmayı başarmıştı.

The Last of Us 2 ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, oyuncular tarafından oyunun gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. İlerleyen günlerde konuyla ilgili yayıncı firma Sony tarafından da bir açıklama yapılması bekleniyor.





PAYLAŞ